Mămică din Cluj: „Mă gândesc serios sa îmi iau o bucata de carton si sa fac protest in fata spitalului de pe Moților cu tot cu copiii după mine poate cineva ne baga in seamă… 24 iulie 2019. Fetita mea își rupe mana ne prezentam la serviciul de urgenta din Cluj se aplica ghips după ce a fost …”

Updated on august 23, 2019 O mămică din Cluj povestește calvarul prin care trece după ce fata sa și-a rupt mâna. Este decisă chiar să facă un protest pentru a-i scoate din indiferență pe medici.

Raluca Irina Muresan: „Am decis dis de dimineață sa încep o companie pe internet si daca ii puteți da share va rog sa vedem cați au sa mi se alătură. O campanie împotriva sistemului nepăsare care exista in sistemul medical din România. Daca nu ne unim si nu rămân pe poziții nu o sa se întâmplă nimic ca de obicei.
O scurtă istorie am sa va prezint.

Mămică din Cluj: „Mă gândesc serios sa îmi iau o bucata de carton si sa fac protest in fata spitalului de pe Moților cu tot cu copiii după mine poate cineva ne baga in seamă... 24 iulie 2019. Fetita mea își rupe mana ne prezentam la serviciul de urgenta din Cluj se aplica ghips după ce a fost ...” 1

24 iulie 2019. Fetita mea își rupe mana ne prezentam la serviciul de urgenta din Cluj se aplica ghips după ce a fost repusa ortopedic care a lăsat multe urlete, cu mențiunea din partea doctorului rezident nu o sa stea ar trebui operat dar încercăm veniți la control.

31 iulie primul control s a deplasat osul dar nu e așa de rău mai așteptam

7 august arata destul de bine punem ghips circular deși pe radiografii am văzut ulterior ca nu era chiar așa de bine. De la nu o sa stea fără operație ii bine si deplasat ca no ne pregătim de concediu. Ni se spune sa revenim in 14 august ca se va face o radiografie sa vedem care e situația.

14 august se îndepărtează gipsul se pune un fel de ghips semi deschis, atela deși osul pe toate radiografiile nu era la locul lui arata destul de strâmb, când am întrebat de este umflata mana un pic e ok, de ce nu se face radiografie arata bine la palpat. Nu am primit nici o foaia bine înțeles cu vizita făcută in 14 mi se transmite sa revin in septembrie in data de 2 sa scoatem atela

Revin lunea următoare pentru ca se simțea o umflatura prea mare prin tifonul de la atela sa întreb e normal. Medicul rezident e umflat, eu ce sa ii fac.

Revin miercuri mai insistent si in urma radiografiei rezulta ca surpriza osul e dus de la loc bine de tot mana umflata acum rău, trebuie operat dar surpriza nu sunt medici care operează toți sunt in același timp in concediu.

Suntem trimiși către recuperare deși fusese contactat telefonic un doctor si am fost refuzați sa ne plimbam ca doar ce sa fac timp avem nu cat timp nu devine mana neagra e ok poate o sa i se facă mila.

Dar nimic, zero recuperare se nu se ocupa de urgente nu este loc e si la ei concediu congresele sunt multe cazuri de peste tot din tara, ca știți perioada iulie august e o perioada foarte proasta de mers la doctor, daca ai nevoie si de ceva operații e si mai rău. Eu înțeleg ca toți avem dreptul la concediu, dar fiica mea are dreptul sa primească servicii medicale de calitate este scris mare pe situl ministerului Sănătății.

Trebuie sa insiști sa primești radiografii, trebuie sa verifici daca ai primit ce trebuie sa te lupți tot timpul sa stai pe poziția de atac cu dubiul ca oare omul asta își face treaba.

A trebuit sa dau telefoane, sa merg la întâlniri cu x si y pentru că cineva nu își da interesul, sa citească o simplă foaie A4 sa vadă ce scrie pe ea, ce sa mai vorbim de actul medical care trebuie sa îl asigure.

Azi din nou mergem la recuperare sa vedem ce se întâmplă. Mă gândesc serios sa îmi iau o bucata de carton si sa fac protest in fata spitalului de pe Moților cu tot cu copiii după mine poate cineva ne baga in seama.

Voi ați veni?
Cine m-ar susține?
Sunt atâtea cazuri nu numai in Cluj ajunge doar sa stai sa asculți părinti sa vezi ce se întâmplă.
Mulțumesc”

error: Content is protected !!