Hagi, atac la Dan Petrescu. “Cred că îl deranjez pe Dan Petrescu. Îl las pe Dan să… e campioană 100%. Să nu-i deranjez, pentru că nu i-am dominat niciodată. I-a dominat …”

Updated on august 13, 2019 Dan Petrescu a fost luat la țintă de Gheorghe Hagi după ce s-a tot lăudat că joacă împotriva unor echipe excepționale ca Astana și Macabi Tel Aviv, despre care mai avea un pic și spunea că sunt mai tari ca Real Madrid.

Viitorul a remizat pe teren propriu cu FC Botoșani (2-2). La finalul meciului, Gheorghe Hagi a fost un car de nervi și a fost deranjat de întrebările puse de reporteri la flash-interviu. Managerul tehnic al grupării constănțene i-a reproșat lui Dan Petrescu, în conferința de presă, lipsa de respect față de echipa sa, informează Digi Sport.

Hagi, atac la Dan Petrescu. "Cred că îl deranjez pe Dan Petrescu. Îl las pe Dan să... e campioană 100%. Să nu-i deranjez, pentru că nu i-am dominat niciodată. I-a dominat ...” 1

Gheorghe Hagi a fost întrebat dacă FC Botoșani a cel mai bun adversar din cei cinci pe care i-a întâlnit până acum în cele cinci etape din Liga 1, ceea ce l-a supărat pe fostul decar al naționalei. “Eu sunt Dan Petrescu ca să vorbesc așa? Noi am jucat un meci acasă și trebuia să-l câștigăm. Eu nu sunt ca Dan Petrescu să evaluez care au fost cei mai buni adversari și care nu”, a răspuns managerul tehnic al Viitorului.

Gheorghe Hagi a continuat declarațiile la adresa lui Dan Petrescu și la conferința de presă. “Cred că îl deranjez pe Dan Petrescu. Îl las pe Dan să… e campioană 100%. Să nu-i deranjez, pentru că nu i-am dominat niciodată. I-a dominat Târgoviște și Târgoviște a fost echipa cea mai bună din campionat. El cu cine joacă sunt cei mai buni. A uitat de noi și de alții, care au jucat fotbal cu ei”, a declarat Hagi.

error: Content is protected !!