Grădina Botanică Cluj: „Am dat startul colectării selective a deşeurilor menajere în toată incinta Grădinii Botanice…Aşadar, rugăm toți vizitatorii care ne calcă pragul să țină cont de indicatorul de pe fiecare coş pentru a ne ajuta în eficientizarea procesului de colectare selectivă şi reciclare”

Updated on august 13, 2019 Din 1 iulie 2019 colectarea selectivă a deșeurilor pe 4 fracții, plastic/metal, hârtie/carton, sticlă, deșeuri reziduale/amestecate/menajere, a devenit obligatorie.

Reprezentanții Grădinii Botanice din Cluj Napoca au amenajat și ei pubele speciale pentru colectarea selectivă.

„Încet, încet – pentru că vechile obiceiuri mor greu, am dat startul colectării selective a deşeurilor menajere în toată incinta Grădinii Botanice.

Este bine ştiut faptul că resursele naturale se împuţinează, iar mai nou, poluarea cu microplastic a ajuns să ne afecteze în mod direct. Conform ultimelor cercetări, microplasticul a ajuns să fie prezent şi în corpul uman şi reprezintă un mare pericol pentru sănătatea noastră.

Grădina Botanică Cluj: „Am dat startul colectării selective a deşeurilor menajere în toată incinta Grădinii Botanice...Aşadar, rugăm toți vizitatorii care ne calcă pragul să țină cont de indicatorul de pe fiecare coş pentru a ne ajuta în eficientizarea procesului de colectare selectivă şi reciclare” 1

Aşadar, rugăm toți vizitatorii care ne calcă pragul să țină cont de indicatorul de pe fiecare coş pentru a ne ajuta în eficientizarea procesului de colectare selectivă şi reciclare”, au scris pe Facebook cei de la Grădina Botanică.

error: Content is protected !!