Gabi Balint: „CFR Cluj a arătat aseară ca o echipa mare iar Dan Petrescu ne-a convins ca poate, usor, usor, sa-si schimbe stilul….De la Cluj nu mai vine ploaia. Se întorc vremurile frumoase de Champions League …”

Updated on august 14, 2019 Dan Petrescu a demonstrat aseară că este un antrenor mare . A renunțat la stilul păgubos toți în apărare și a oferit un meci de luptă, de angajament, fără renunțare.

Gabi Balint: „CFR a arătat aseară ca o echipa mare iar Dan Petrescu ne-a convins ca poate, usor, usor, sa-si schimbe stilul. A gandit perfect meciul din punct de vedere tactic iar despre cum i-a motivat pe jucatori… Jos palaria! Sper sa nu-l mai aud declarand ca 1-0 e cel mai frumos rezultat 😁 4-3 ne-a scos din minti.
De la Cluj nu mai vine ploaia. Se întorc vremurile frumoase de Champions League. 👏👏👏👏👏

Gabi Balint: „CFR Cluj a arătat aseară ca o echipa mare iar Dan Petrescu ne-a convins ca poate, usor, usor, sa-si schimbe stilul....De la Cluj nu mai vine ploaia. Se întorc vremurile frumoase de Champions League ...” 1

Jurnaliștii de la The Scottish Sun sunt la picioarele antrenorului român, după calificarea uriașă reușită pe Celtic Park, potrivit Digi Sport.

“Înainte de meci, Dan Petrescu a declarat că-l invidiază pe Neil Lennon, că ar accepta imediat să fie manager la un club precum Celtic. Acum, practic a dovedit că ar merita acest post.

A fost o seară agonizantă pentru Celtic, al cărui vis de Liga Campionilor a fost sfărâmat de CFR Cluj. Fluierul final a provocat un cor de huiduieli la adresa jucătorilor scoţieni, în timp ce românii au dansat hora bucuriei”, au scris ziariştii de la The Scottish Sun.

error: Content is protected !!