Emil Boc: „Felicitări, CFR 1907 Cluj! Mulţumim, băieţi! Ne-ați dat ocazia să trăim o seară cu adevărat magică aici, acasă, la Cluj”

Updated on august 14, 2019 Primarul Emil Boc a transmis o scrisoare publică de felicitare a echipei CFR Cluj, după performanța reușită ieri.

„Vă felicit, în numele comunității clujene, pentru performanța obținută aseară, în cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, împotriva echipei Celtic F.C!  Rezultatul obținut în meciul de pe Celtic Park va rămâne pentru mult timp în memoria colectivă a suporterilor clujeni și români. Prin efortul remarcabil al echipei aţi reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei!

Emil Boc: „Felicitări, CFR 1907 Cluj! Mulţumim, băieţi! Ne-ați dat ocazia să trăim o seară cu adevărat magică aici, acasă, la Cluj” 1

Performanța voastră este cu atât mai impresionantă cu cât a fost obținută în deplasare, în fața a peste 60.000 de fani înfocați. Modul în care ați luptat până la ultimul fluier creează nu doar un exemplu pentru tinerii sportivi și suporterii care vă susțin ci și o speranță – posibilitatea de a accede printre cele mai bune echipe de fotbal din Europa și de ce nu, din lume.

Felicitări, CFR 1907 Cluj! Mulţumim, băieţi! Ne-ați dat ocazia să trăim o seară cu adevărat magică aici, acasă, la Cluj. Deși calificarea în grupele UEFA Europa League este deja o garanție, sunt convins că veți lupta cu aceeași dârzenie și în play-off, în meciurile împotriva echipei Slavia Praga, pentru a obține calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Sunteți la 180 de minute distanță de grupele celei mai puternice competiții de fotbal din lume, Liga Campionilor, și de a le oferi clujenilor un nou motiv de mândrie! Mult succes, suntem alături de voi!”, a fost mesajul primarului.

error: Content is protected !!