Dan Petrescu, întrebat de ce a bătut Omrani penalty-ul. Cine trebuia să execute

Updated on august 21, 2019 Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a fost întrebat la conferința de presă de ce a Omrani a executat penalty-ul din meciul cu Slavia Praga.

„Ce întrebare e asta? Cine trebuia să bătă, cine a dat ultimele trei goluri din penalti? Mi se pare incredibil, penibilă (n.r. – întrebarea). Dacă a dat ultimele trei goluri. Cine trebuia să bată? Eu? Dacă îl acuzăm pe Omrani nu suntem corecţi, dar aşa este în România.

Dan Petrescu, întrebat de ce a bătut Omrani penalty-ul. Cine trebuia să execute 1

A bătut trei meciuri la rând, a dat gol, azi a ratat. Cine nu bate, nu ratează. Dacă era 1-0 sau 1-1 tot ei erau favoriţi, pentru că au jucători extraordinari, au alt nivel, dar meritam victoria pentru că ei nu au avut nicio ocazie, chiar dacă ei au avut posesia”, a răspuns Petrescu.

La Digi Sport, antrenorul a explicat că Rondon trebuia să execute penaltiul.

“Eu am spus să bată Rondon, pentru că el a fost faultat. El a crezut că trebie să ia mingea să bată, pentru că e golgheterul echipei şi a bătut mereu bine. Portarul lor a fost extraordinar azi, cred că jucam două, trei zile şi nu se rezolva problema”, a spus el.

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Slavia Praga în manşa I a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. Omrani a ratat un penalti, în minutul 79. Returul va avea loc la Praga, la 28 august, de la ora 22.00.

error: Content is protected !!