Cluj. Viceprimarul Dan Tarcea: „Toate garajele vor fi demolate! În anumite zone vom construi parkinguri, iar în alte zone vom crește numărul de locuri de parcare”

Updated on august 22, 2019 Reprezentanții Primăriei îi asigură din nou pe clujeni că vor dărâma toate garajele din Cluj.

Viceprimarul Dan Tarcea, citat de Radio Cluj: „Toate garajele vor fi demolate! Nu vor fi demolate toate odată, vor fi demolate pe parcursul anilor, pentru că trebuie să și punem ceva în locul lor. În anumite zone vom construi parkinguri, iar în alte zone vom crește numărul de locuri de parcare.

Cluj. Viceprimarul Dan Tarcea: „Toate garajele vor fi demolate! În anumite zone vom construi parkinguri, iar în alte zone vom crește numărul de locuri de parcare” 1

De asemenea, vom amenaja spații de joacă pentru copii, vom crește spațiile de depozitare a deșeurilor, le vom moderniza și, practic, cu aceste investiții, pe lângă aspectul pe care îl va căpăta cartierul, va și crește calitatea vieții oamenilor din zonă”.

Viceprimarul Dan Tarcea precizează că primele vizate sunt garajele din zonele bulevardului Nicolae Titulescu din cartierul Gheorgheni și străzii Parâng din cartierul Mănăștur:

Primele somații au fost date pe strada Brateș, acolo au și fost demolate garajele și s-au amenajat locuri de parcare. De asemenea, au mai fost trimise somații pe strada Parâng și au fost trimise somații pentru zonele de garaje adiacente bulevardului Titulescu.

Termenul de demolare a garajelor, pe zona Nicolae Titulescu, este 6 septembrie. Acolo sunt în jur de 800 de garaje, nu le putem demola pe toate, somații am trimis proprietarilor a 500 de garaje, pentru că doar acelea sunt libere de sarcini și terenul de sub ele aparține primăriei, astfel încât să putem face investiții pe el.

error: Content is protected !!