CFR Cluj. Ioana Cosma: „Doar Dan Petrescu putea. Si a reusit! Jucam in play-off-ul Champions League. Si el a reusit sa ne prezinte: fotbalul spectacol, fotbalul de campioana a Romaniei. Avem o echipă… “

Updated on august 14, 2019 CFR Cluj a reuşit o calificare senzațională în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Celtic cu scorul de 4-3, marţi seara, la Glasgow, în manşa a doua a turului al treilea preliminar.

Dan Petrescu a demonstrat încă o dată că este un antrenor mare.

CFR Cluj. Ioana Cosma: „Doar Dan Petrescu putea. Si a reusit! Jucam in play-off-ul Champions League. Si el a reusit sa ne prezinte: fotbalul spectacol, fotbalul de campioana a Romaniei. Avem o echipă... " 1

Jurnalista Ioana Cosma a scris pe Facebook: „Doar Dan Petrescu putea. Si a reusit ! Jucam in play off-ul Champions League.

Si el a reusit sa ne prezinte :fotbalul spectacol, fotbalul de campioana a Romaniei. Avem o echipa.metamorfozata complet intr-un timp atat de scurt.

Asta seara e despre Dan Petrescu si minunile lui. Si in aceeasi nota cu el, Uefa poate baga VAR in preliminarii. Ca tot are bani si ar evita umilinta unui central care nu da penalty in prima repriza pentru Cfr la o faza de manual.

Ps CFR VA JUCA IN GRUPE.
#mandradevoi #fortaCFR

Djokovic, Deac, Paun, Omrani, Tucudean si restul…minunati”

error: Content is protected !!