CFR Cluj. Dan Petrescu: ”Am primit 4 mesaje de la Gică Hagi …Suntem toți fericiți și mândri. Am reprezentat România cu cinste…Am fost supărat pe toată lumea, se pune în discuție valoarea mea. Se spunea că nu am ce demonstra în România. Am eliminat…”

(Last Updated On: August 14, 2019)

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a reușit minunea pe Celtic Park. După ce a trecut și de scoțieni, Petrescu a avut un mesaj pentru contestatari.

”Suntem toți fericiți și mândri. Am reprezentat România cu cinste. Sunt mulțumit că am închis gura celor care au spus că nu am câștigat campionatele pe merit. Avem o echipă fantastică și suntem cei mai buni din România.

CFR Cluj. Dan Petrescu:  ”Am primit 4 mesaje de la Gică Hagi ...Suntem toți fericiți și mândri. Am reprezentat România cu cinste...Am fost supărat pe toată lumea, se pune în discuție valoarea mea. Se spunea că nu am ce demonstra în România. Am eliminat...” 1

Am fost supărat pe toată lumea, se pune în discuție valoarea mea. Se spunea că nu am ce demonstra în România. Am eliminat trei echipe mai bune decât noi. Gândește-te câte goluri am marcat în ultimele meciuri.

M-am întors pentru acest grup minunat. Le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio șansă. Le-am spus că trebuie să facem presing sus, altfel, nu aveam nicio șansă”, a spus Petrescu, imediat după meci, la Digi Sport.

Gică Hagi a avut o serie de replici acide la adresa lui Petrescu. Fostul său coleg din ”Generația de Aur” l-a sunat însă pentru a pune lucrurile la punct. După calificare, ”Regele” nu a ezitat să îl felicite.

”L-am sunat pe Hagi, i-am spus că îl voi respecta toată viața mea, i-am pus că nu îl ajută cu nimic dacă va ataca CFR. Nu va câștiga meciuri. Hagi e cel mai mare jucător din istoria fotbalului.

Doamne ajută să nu mai aibă nicio declarație legată de CFR. Am primit patru mesaje de la Hagi de felicitări, cred că i-a părut rău de ce a zis”, a mai spus Petrescu.