Accident Cluj. Update. McLaren de 100 de mii de euro făcut praf în Făget. Simona: „Rog insistent primăria Cluj sa ia masuri urgente pentru cartierul Făget. Zilnic pe str. Făgetului și drumul Sf. Ioan se desfășoară adevărate curse de mașini. S-au întâmplat destule accidente din care multe cu victime. Va rugam insistent sa …”

Updated on august 28, 2019 Accident violent marți, în Făget. Un McLaren s-a făcut praf după impactul cu un VW Passat. Se cere primăriei montarea de limitatoare de viteză pentru a reduce numărul de accidente. Se pare că în zonă se desfășoară curse de mașini ilegale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, citaţi de clujust.ro, un şofer nu a adaptat viteza în curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în altă maşină, anunță Observator TV.
Accident Cluj. Update. McLaren de 100 de mii de euro făcut praf în Făget. Simona: „Rog insistent primăria Cluj sa ia masuri urgente pentru cartierul Făget. Zilnic pe str. Făgetului și drumul Sf. Ioan se desfășoară adevărate curse de mașini. S-au întâmplat destule accidente din care multe cu victime. Va rugam insistent sa ...” 1

Accident Cluj. Update. McLaren de 100 de mii de euro făcut praf în Făget. Simona: „Rog insistent primăria Cluj sa ia masuri urgente pentru cartierul Făget. Zilnic pe str. Făgetului și drumul Sf. Ioan se desfășoară adevărate curse de mașini. S-au întâmplat destule accidente din care multe cu victime. Va rugam insistent sa ...” 2

Accident Cluj. Update. McLaren de 100 de mii de euro făcut praf în Făget. Simona: „Rog insistent primăria Cluj sa ia masuri urgente pentru cartierul Făget. Zilnic pe str. Făgetului și drumul Sf. Ioan se desfășoară adevărate curse de mașini. S-au întâmplat destule accidente din care multe cu victime. Va rugam insistent sa ...” 3

În urma impactului, cele două maşini, un McLaren şi un VW Passat, au fost avariate serios. Din fericire, cei doi şoferi au scăpat teferi, cu unele leziuni, dar au refuzat transportul la spital.

Tereza Voicu, Info Trafic jud Cluj: „A ramas accident cu pagube materiale cauzat de neadaptarea vitezei in curba.Persoanele ranite au refuzat transportul la spital”

Simona G.‎ i-a scris pe Facebook primarului Emil Boc: „Rog insistent primăria Cluj sa ia masuri urgente pentru cartierul Făget. Zilnic pe str. Făgetului și drumul Sf. Ioan se desfășoară adevărate curse de mașini.

S-au întâmplat destule accidente din care multe cu victime. Va rugam insistent sa puneți limitatoare de viteza sau sa se monteze camere în tot Făgetul, deoarece ne este pusa viata în pericol noua celor care locuim și circulam prin cartierul Făget”.

error: Content is protected !!