Accident Cluj. Cine este este șoferul McLaren-ului făcut praf în Făget

Updated on august 28, 2019 Poliția a venit cu noi detalii după ce un autoturism McLaren a fost făcut praf marți în Făget.

Este vorba de un tânăr din Certeze, Satu Mare, una dintre cele mai luxoase localitati din Romania. Faima comunei este adusă de casele construite cu banii obţinuţi în special în străinătate. Case cu un etaj, cu două şi chiar trei, cu mansarde din lemn, acoperişuri de ţiglă sau tablă, cu fundaţii sau stâlpi din piatră, ferestre moderne sau uşi din lemn sculptat, balcoane cu o arhitectură neobişnuită şi garduri din beton sau fier forjat, toate construite în stiluri moderne şi rafinate, potrivit Adevarul.

Accident Cluj. Cine este este șoferul McLaren-ului făcut praf în Făget 1

IPJ Cluj, potrivit Dej24.ro: „În noaptea de 27/28 august a.c., doua persoane care au fost implicate in accidentul produs ieri în zona Făget s-au prezentat la Upu Cluj-Napoca pentru ingrijiri de specialitate, desi initial au refuzat transportul la spital.

Accident Cluj. Cine este este șoferul McLaren-ului făcut praf în Făget 2 Accident Cluj. Cine este este șoferul McLaren-ului făcut praf în Făget 3 Accident Cluj. Cine este este șoferul McLaren-ului făcut praf în Făget 4

Accidentul s-a produs in jurul orei 16:45, pe DJ 107 R, in urmatoarele imprejurari: Un barbat de 34 de ani, din Certeze, SM, in timp ce conducea auto, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o succesiune de curbe ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrand pe contrasens.

Astfel, a intrat in coliziune cu auto care venea din sens opus. In urma impactului, autoturismul condus de barbatul de 34 de ani a fost proiectat in afara partii carosabile, unde a intrat in coliziune cu un auto stationat”.

În Certeze, tinerii plecati la munca in strainatate, din truda lor au ridicat adevarate palate cu interioare din marmura, lustre cu cristale si piscine pe acoperis.

Accident Cluj. Cine este este șoferul McLaren-ului făcut praf în Făget 5

Intr-un asemenea peisaj, paradoxul este ca nimeni nu se prea bucura de toate acestea. Iar cine o face, o face o data pe an, cand vine in vacanta in tara, anunță Stirile Pro Tv.

In restul anului, in Certeze e pustiu si domneste o tristete apasatoare – a parintilor ramasi singuri, dar cu o misiune precisa: strajeri ai luxului.

error: Content is protected !!