Cluj. Emil Boc refuză categoric o alianță cu USR/Plus. „În administrație, cuvântul de ordine este decizia, faptul și rezultatul. Politica e pentru cei care au …”

Updated on august 20, 2019 În lumea politică din Cluj se tot zvonește o alianță Emil Boc-USR. Primarul Clujului respinge categoric o astfel de alianță.

„Ce tâmpenie! Dacă discutați bârfe, șușanele, nu v-ați găsit omul! Eu am venit aici să discut probleme de administrație, răspund la ceastă întrebare, pentru că ați întrebat: exclus și mai mare tâmpenie ca asta nu există.

Cluj. Emil Boc refuză categoric o alianță cu USR/Plus. „În administrație, cuvântul de ordine este decizia, faptul și rezultatul. Politica e pentru cei care au ...” 1

Competiția electorală e competiție electorală, fiecare partid și formațiune va stabili candidații și pe locurile de la Consiliul Local opțiunile fiecărui partid. Este o competiție democratică și liberă.

Atât pot să vă spun. Mai mult…să lăsăm faptele să vorbească pentru fiecare și mai puține vorbe. În administrație, cuvântul de ordine este decizia, faptul și rezultatul. Politica e pentru cei care au timp să facă mai multe discuții de salon, să le spun așa”, a declarat edilul la ZIUA LIVE.

error: Content is protected !!