Video Cluj. Manele şi la Electric Castle. Mesajul de adio al organizatorilor pentru artist

Updated on iulie 20, 2019 Cântărețul de manele Adrian Minune are mare succes la festivalurile din România. După ce Dj-ul Salvatore Gannaci a pus maneaua „Așa sunt zilele mele” la festivalul Neversea, acum melodia s-a auzit și la Electric Castle.

Maneaua „Aşa sunt zilele mele” a lui Adi Minune s-a auzit, vineri noaptea, şi la Electric Castle. De data aceasta, piesa a fost pustă de Dj-ul din Estonia Tommy Cash, informează adevarul.ro.

 

Festivalierii prezenţi, vineri, la miezul nopţii, la scena Hngar de pe domeniul Banffy din Bonţida, au avut ocazia să audă maneaua lui Adi Minune – „Aşa sunt zilele mele”. Participanţii au întâmpinat piesa cu urale, iar la final au scandat numele DJ-ului estonian Tommy Cash.

Maneaua a făcut senzaţie și la Neversea, printre zecile de mii de tineri care se laudă că ascultă doar muzică electronică.

Ștefan-Cristian Sima: „După ce mai ieri Salvatore Ganacci a servit o manea de-a lui Minune la Neversea, a venit rândul lui Tommy Cash să o bubuie și el la Electric Castle.

Mare grijă, urmează Untold și Afterhills, eu sfătuiesc organizatorii să-i caute bine pe invitați în playlist, sigur își bagă pipernicitul coada și pe acolo.

Vezi aici Video:

Electric Castle i-a transmis un mesaj de adio artistului care a pus manele: „Thank you, Tommy Cash! For your last ever performance at Electric Castle”.

error: Content is protected !!