Video Cluj. Au pierdut concerte la Electric Castle pentru că au mers cu mașina. Tudor Benga: „Prima dată la Electric Castle. Am plecat de mai bine de două ore din Cluj înspre Bontida și încă zac undeva intr-un ambuteiaj mai rau ca-n București undeva pe un drum de țară între …”

Updated on iulie 20, 2019 Organizatorii au recomandat foarte serios festivalierilor să aleagă autobuzul sau trenul spre Bontida. Nu au fost luați în serios și mii de mașini au rămas blșocate joi seara. Tot șoferii au început să strige că este proastă organizare. Ar trebui organizatorii să le construiască o autostradă sau să pună mai multe autobuze la dispoziția festivalierilor?

Tudor Benga: Prima dată la Electric Castle. Am plecat de mai bine de două ore din Cluj înspre Bontida și încă zac undeva intr-un ambuteiaj mai rau ca-n București undeva pe un drum de țară între Răscruci și Bontida. Evident am pierdut deja concertul pentru care venisem. Sunt convins că festivalul e foarte mișto și de-abia astept sa ajung si sa casc și eu un pic gura pe aici. Dar organizarea accesului spre festival mi se pare o bătaie de joc absolut revoltătoare.

LE: Festivalul e absolut minunat! Clujul imi rămâne la fel de drag cum mi-a fost întotdeauna! Despre acces, fluxuri și infrastructură voi continua însă să bombăn, chiar dacă admit că am ratat concertul parțial și din vina mea. Tot mă bucur însă că am venit :).

Alina Agafiței: „La cum se prezintă situația, pentru a ajunge la ora 20:00 sau 21:00 din Cluj la Electric ai opțiunile:
1. De a merge la ora 14-15:00 cu autobuzul, când e mai liber.

2. De a lua trenul și să continui pe jos până la castel. Sau cu localnicii dornici să facă un ban cinstit.
3. De a sta în camping ca să fii sigur că ești acolo tot timpul.

4. De a sta în Bonțida.
Altfel, dacă nu te încadrezi în niciuna din opțiuni riști să stai de o oră jumate la coadă în mașină în timp ce pe scenă e un headliner. Sau riști să stai la coadă la autobuz până trece ziua și concertul.

Să îmi fie cu iertare, dar mi se pare absurd să îmi impui indirect aceste variante pentru a mă bucură de “avantajele festivalului”.
Nu am mai fost de cinci ani la Electric, hai că încă cinci nu strică.

P.S. mi se pare incredibil că ai un drum exclusiv pentru autobuze, pe care să nu lași să treacă mașinile nici măcar când e super aglomerat traficul. Scriu statusul ăsta din mașină, la coadă, concertul Florence + The Machine e aproape gata și înainte să ajung în mașină cu prietenii am mers la autobuz la coadă, cu care probabil aș fi ajuns la ora 00 la castel”.

Daniel Ciungu: „Later edit: la 3 ore si jumate… am ajuns la hotel in Cluj .. politia complet depasita si in bezna. Drum de 30km, 3 ore juma. Not cool. Cum s-a iesit pe drumul national s-a mers foarte bine.
Stam de peste o ora sa iesim din parcarea Electric Castle, pentru care am platit 35 lei, cu totii.
Video Cluj. Au pierdut concerte la Electric Castle pentru că au mers cu mașina. Tudor Benga: „Prima dată la Electric Castle. Am plecat de mai bine de două ore din Cluj înspre Bontida și încă zac undeva intr-un ambuteiaj mai rau ca-n București undeva pe un drum de țară între ...” 1

Sunt mii de masini la coada.
Cea mai proasta organizare pe care am intalnit-o vreodata la un astfel de eveniment, legat de trafic. Stewarzii din timpul zilei sunt inexistenti. Politie 0.

Organizare tipic romaneasca. Pacat”.

Bogdan Grigore: „Asa-s zilele mele la #ElectricCastle! 4 ore in festival si 6 ore in trafic (dus-intors) si sunt un caz fericit!”

Nicu Vasile: „Hai cu trenul la Electric Castle! Un pic mai aglomerat ca de obicei pentru că se dau bilete și fără loc, dar 30 de minute între prieteni trec repede.
Video Cluj. Au pierdut concerte la Electric Castle pentru că au mers cu mașina. Tudor Benga: „Prima dată la Electric Castle. Am plecat de mai bine de două ore din Cluj înspre Bontida și încă zac undeva intr-un ambuteiaj mai rau ca-n București undeva pe un drum de țară între ...” 2

Video Cluj. Au pierdut concerte la Electric Castle pentru că au mers cu mașina. Tudor Benga: „Prima dată la Electric Castle. Am plecat de mai bine de două ore din Cluj înspre Bontida și încă zac undeva intr-un ambuteiaj mai rau ca-n București undeva pe un drum de țară între ...” 3

Video Cluj. Au pierdut concerte la Electric Castle pentru că au mers cu mașina. Tudor Benga: „Prima dată la Electric Castle. Am plecat de mai bine de două ore din Cluj înspre Bontida și încă zac undeva intr-un ambuteiaj mai rau ca-n București undeva pe un drum de țară între ...” 4
Distracție faină!

error: Content is protected !!