Razvan Pavel: „De ce nu îmi place in Cluj? Prea multe a făcut Boc ăsta …Prea sunt autobuzele astea noi, curate si culmea ca nu stai mai mult de 3 minute si au si apărut. Pai eu sunt obișnuit sa aștept minute bune pana vine unul, prăfuit plin de mirosuri. Prea multa curățenie, peste tot vezi coșuri de gunoi care au si …”

Updated on iulie 21, 2019 Razvan Pavel ironizează localitatea sa, Galațiul, printr-o comparație cu Clujul unde se întâmplă prea multe lucruri bune.

Razvan Pavel: „De ce nu îmi place in Cluj? Prea sunt autobuzele astea noi, curate si culmea ca nu stai mai mult de 3 minute si au si apărut.
Pai eu sunt obișnuit sa aștept minute bune pana vine unul, prăfuit plin de mirosuri.

Razvan Pavel: „De ce nu îmi place in Cluj? Prea multe a făcut Boc ăsta ...Prea sunt autobuzele astea noi, curate si culmea ca nu stai mai mult de 3 minute si au si apărut. Pai eu sunt obișnuit sa aștept minute bune pana vine unul, prăfuit plin de mirosuri. Prea multa curățenie, peste tot vezi coșuri de gunoi care au si ...” 1

Prea multa curățenie, peste tot vezi coșuri de gunoi care au si un loc unde stingi țigara si apoi o introduci, eu sunt obișnuit sa vad pe jos numai gunoaie, coșuri de gunoi sparte de concetățeni, oameni care mănâncă semințe si aruncă cojile pe jos.

Aici sunt prea multi tineri si culmea civilizați, nu tipa, nu urla pe strada, educați, mai sunt si o grămadă de străini, eu sunt obișnuit cu tinerii care urla pe strada, se împing, înjură fără sa le pese de cei din jur.

Prea multe șosele bune in Cluj, pai eu sunt învățat sa dau cu mașina in gropi, sa înjur primarul, sa stau in service apoi. Prea multe spectacole aici, eu sunt obișnuit când este spectacol sa fie sărbătoare.

Prea multe parcări cu plata, eu sunt obișnuit sa parchez gratis si pe unde ma taie capul. Prea multe avioane toată ziua decolează, eu sunt obișnuit cu promisiuni ca de 20 de ani se face aeroport.

Prea multe a făcut Boc ăsta, nu îmi place de aceea eu vin acasă ca e nașpa la Cluj”.

error: Content is protected !!