Oana Pellea: „Până la urmă…mă mut la Cluj…! La TedxCluj am văzut 2200 de oameni întrerupând mesajul primarului Emil Boc de nenumărate ori cu APLAUZE si iar APLAUZE ! Felicitări, domnule Primar. Sunteți primul Primar pe care …”

Updated on iulie 1, 2019 Actrița Oana Pellea a rămas impresionată de progresul Clujului și realizările primarului Emil Boc. Clujul este în plină dezvoltare dar nu uită și spațiile verzi. De exemplu, Primăria pregătește 10 parcuri noi, 110 hectare. Unic în România.

Primăria Cluj-Napoca vrea să facă zece parcuri care vor avea în total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, în total, între 90 și 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews.ro. Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene. O parte sunt spații verzi noi, altele presupun amenajarea unor zone verzi lăsate în paragină. Proiectele sunt în diverse stadii: pentru unele abia se stabilește locația, pentru altele s-au făcut studiile de fezabilitate, concursurile de soluții și s-au atribuit contractele de execuție, a postat primarul pe pagina de Facebook. Cele mai mari vor fi Parc Est – 46,19 ha, Pădurea Clujenilor (21,3 ha) și Zona verde Cetățuia (10 ha).

Oana Pellea: „Până la urmă...mă mut la Cluj...! La TedxCluj am văzut 2200 de oameni întrerupând mesajul primarului Emil Boc de nenumărate ori cu APLAUZE si iar APLAUZE ! Felicitări, domnule Primar. Sunteți primul Primar pe care ...” 1 Oana Pellea: „Până la urmă...mă mut la Cluj...! La TedxCluj am văzut 2200 de oameni întrerupând mesajul primarului Emil Boc de nenumărate ori cu APLAUZE si iar APLAUZE ! Felicitări, domnule Primar. Sunteți primul Primar pe care ...” 2 Oana Pellea: „Până la urmă...mă mut la Cluj...! La TedxCluj am văzut 2200 de oameni întrerupând mesajul primarului Emil Boc de nenumărate ori cu APLAUZE si iar APLAUZE ! Felicitări, domnule Primar. Sunteți primul Primar pe care ...” 3 Oana Pellea: „Până la urmă...mă mut la Cluj...! La TedxCluj am văzut 2200 de oameni întrerupând mesajul primarului Emil Boc de nenumărate ori cu APLAUZE si iar APLAUZE ! Felicitări, domnule Primar. Sunteți primul Primar pe care ...” 4 Oana Pellea: „Până la urmă...mă mut la Cluj...! La TedxCluj am văzut 2200 de oameni întrerupând mesajul primarului Emil Boc de nenumărate ori cu APLAUZE si iar APLAUZE ! Felicitări, domnule Primar. Sunteți primul Primar pe care ...” 5 Oana Pellea: „Până la urmă...mă mut la Cluj...! La TedxCluj am văzut 2200 de oameni întrerupând mesajul primarului Emil Boc de nenumărate ori cu APLAUZE si iar APLAUZE ! Felicitări, domnule Primar. Sunteți primul Primar pe care ...” 6

Oana Pellea: „Pana la urma…ma mut la Cluj…!
La TedxCluj 2019 unde am participat, acum doua zile, a fost difuzat un mesaj din partea domnului Primar Boc.

Am văzut 2200 de oameni întrerupând mesajul domniei sale de nenumărate ori cu APLAUZE si iar APLAUZE !
Aplauze total meritate pentru tot ce a făcut si face Primarul Boc.

Felicitări, domnule Primar.
Sunteți primul Primar pe care îl vad iubit de cetățenii orașului.
Felicitări!”

error: Content is protected !!