Oana-Maria Bogdan: „Oamenii au nevoie de parcuri si Clujul a înțeles asta. Arhitectul Dan Clinci este unul dintre pilonii dezvoltării durabile a Clujului, om de baza in organizarea concursurilor de arhitectura si urbanism datorita cărora Clujul a depășit orice alt oraș din România la capitolul dezvoltare durabila …Ultimul concurs…”

Updated on iulie 2, 2019 Dan Clinci este arhitectul din Cluj care s-a ocupat de concursul prin care s-a desemnat câștigătorul ce ca amenaja zona Cetățuii din Cluj.

Luni u fost anunțați câștigătorii concursului internațional de soluții pentru amenajarea ansamblului urban Cetățuia din municipiul Cluj-Napoca.
PREMIUL I – Proiect nr. 59 – CH2020 – Atelier Mass, Ana Horhat, Metapolis Architects. Autor principal: Atelier Mass, Ana Horhat, Metapolis Architects (1.476.149 lei), informează Ziua de Cluj.

Oana-Maria Bogdan: „Oamenii au nevoie de parcuri si Clujul a înțeles asta. Arhitectul Dan Clinci este unul dintre pilonii dezvoltării durabile a Clujului, om de baza in organizarea concursurilor de arhitectura si urbanism datorita cărora Clujul a depășit orice alt oraș din România la capitolul dezvoltare durabila ...Ultimul concurs...” 1

Oana-Maria Bogdan: „Oamenii au nevoie de parcuri si Clujul a înțeles asta.
13% din membrii Consiliului Național al partidului PLUS sunt arhitecți. Îmi propun sa explic in curând de ce e nevoie de arhitecți in politica si cum se face ca PLUS valorifica arhitecții atât de bine.

Dan Clinci este unul dintre ei. Pe lângă munca de coordonare a Regiunii Nord-Vest pe care o face in si pentru PLUS, Dan este unul dintre pilonii dezvoltării durabile a Clujului, om de baza in organizarea concursurilor de arhitectura si urbanism datorita cărora Clujul a depășit orice alt oraș din România la capitolul dezvoltare durabila 🌍.

Ultimul concurs de care s-a ocupat, cel pentru amenajarea ansamblului urban „Cetățuia”, s-a încheiat ieri cu anunțarea rezultatelor. Vedeți imaginea plina de #verde de mai jos* si pagina FB OAR Concursuri. Tot ieri am aflat ca primăria Cluj-Napoca face #zece #parcuri #noi care vor avea în total 110 hectare, urmând să investească până la 100 milioane de euro.

Oana-Maria Bogdan: „Oamenii au nevoie de parcuri si Clujul a înțeles asta. Arhitectul Dan Clinci este unul dintre pilonii dezvoltării durabile a Clujului, om de baza in organizarea concursurilor de arhitectura si urbanism datorita cărora Clujul a depășit orice alt oraș din România la capitolul dezvoltare durabila ...Ultimul concurs...” 2 Oana-Maria Bogdan: „Oamenii au nevoie de parcuri si Clujul a înțeles asta. Arhitectul Dan Clinci este unul dintre pilonii dezvoltării durabile a Clujului, om de baza in organizarea concursurilor de arhitectura si urbanism datorita cărora Clujul a depășit orice alt oraș din România la capitolul dezvoltare durabila ...Ultimul concurs...” 3 Oana-Maria Bogdan: „Oamenii au nevoie de parcuri si Clujul a înțeles asta. Arhitectul Dan Clinci este unul dintre pilonii dezvoltării durabile a Clujului, om de baza in organizarea concursurilor de arhitectura si urbanism datorita cărora Clujul a depășit orice alt oraș din România la capitolul dezvoltare durabila ...Ultimul concurs...” 4

Avem nevoie de parcuri. Sănătatea noastră depinde de ele. Si viitorul. Viitorul nostru depinde de numărul de copaci si de suprafață verde din oraș.

FB îmi spune ca, acum trei ani, eu si Dan Clinci deveneam prieteni si-mi arata o poza in care Dan pare mai colat decât pisica. Cert este ca eram amândoi intr-un #parc, parcul Armătura din Cluj. Ca sa vezi coincidenta. 🧡

#oanamariadelaplus

*imagini din proiectul castigator semnat de Atelier Mass, Ana Horhat, Metapolis Architects

error: Content is protected !!