Lavinia: „Ma doare sufletul pentru părinții mei, îmi vine sa și plang și asta ca ma au alături, dar dacă erau singuri? …Ma aflu în trenul IR 1641 București Nord – Cluj Napoca, împreună cu părinții mei, persoane surde …Domnul controlor vine sa ne controleze biletele de călătorie și descoperă (cu stupoare?!?!) cum ca la părinții mei, aceste bilete ar fi falsificate, nestampilate…fără cuvinte…prostie, incompetenta, discriminare?…cum sa numesc? Falsificate de către cine??? Menționez ca …”

Updated on iulie 19, 2019 O tânără aflată cu părinții surzi în tren relatează modul cum s-a comportat controlorul cu ei. I-a acuzat că au falsificat biletele de călătorie, le-a reținut pentru …verificări!

Lavinia Chitu : „Ma aflu chiar acum în trenul IR 1641 București Nord – Cluj Napoca, împreună cu părinții mei, persoane surde care beneficiază de un număr de 12 călătorii gratuite cu trenul anual.

Domnul controlor, pe nume Ioan Pintican vine sa ne controleze biletele de călătorie și descoperă (cu stupoare?!?!) cum ca la părinții mei, aceste bilete ar fi falsificate, nestampilate…fără cuvinte…prostie, incompetenta, discriminare?…cum sa numesc? Falsificate de către cine??? Menționez ca am achiziționat personal aceste bilete de călătorie de la gara CFR din Pitești in baza certificatelor de handicap ale părinților mei si am avut si martori când am făcut acest lucru.

Lavinia: „Ma doare sufletul pentru părinții mei, îmi vine sa și plang și asta ca ma au alături, dar dacă erau singuri? ...Ma aflu în trenul IR 1641 București Nord - Cluj Napoca, împreună cu părinții mei, persoane surde ...Domnul controlor vine sa ne controleze biletele de călătorie și descoperă (cu stupoare?!?!) cum ca la părinții mei, aceste bilete ar fi falsificate, nestampilate…fără cuvinte…prostie, incompetenta, discriminare?…cum sa numesc? Falsificate de către cine??? Menționez ca ...” 1 Lavinia: „Ma doare sufletul pentru părinții mei, îmi vine sa și plang și asta ca ma au alături, dar dacă erau singuri? ...Ma aflu în trenul IR 1641 București Nord - Cluj Napoca, împreună cu părinții mei, persoane surde ...Domnul controlor vine sa ne controleze biletele de călătorie și descoperă (cu stupoare?!?!) cum ca la părinții mei, aceste bilete ar fi falsificate, nestampilate…fără cuvinte…prostie, incompetenta, discriminare?…cum sa numesc? Falsificate de către cine??? Menționez ca ...” 2 Lavinia: „Ma doare sufletul pentru părinții mei, îmi vine sa și plang și asta ca ma au alături, dar dacă erau singuri? ...Ma aflu în trenul IR 1641 București Nord - Cluj Napoca, împreună cu părinții mei, persoane surde ...Domnul controlor vine sa ne controleze biletele de călătorie și descoperă (cu stupoare?!?!) cum ca la părinții mei, aceste bilete ar fi falsificate, nestampilate…fără cuvinte…prostie, incompetenta, discriminare?…cum sa numesc? Falsificate de către cine??? Menționez ca ...” 3

Bineînțeles ca la alții pasageri nu are nici o problema dar cu “anumiți” pasagerii se pare ca are…în fine…

Am și eu o întrebare…chiar așa am ajuns în tara mea sa fiu și eu la rândul meu discriminata si acuzata de fals, alături de părinții mei de care angajații CFR Călători?… Sa mi se spună, ca am falsificat foile de drum?????

UNDE AM AJUNS OAMENI BUNI???!

Sincer, mi-e scârbă…credeam totuși într-o schimbare în tara mea, dar se pare ca e doar o iluzie…De aceea ma obliga și ușor ușor sa plec din aceasta tara…

Oare voi primi și eu un răspuns? Practic la întoarcere nu o sa avem bilet de tren deoarece aceastea ne-au fost reținute de către domnul controlor pentru “verificări”… Și ce o sa facem in aceasta situație???

Pana aici s-a ajuns? Ca niște persoane cu dizabilități sa fie acuzate ca falsifica biletele de tren? Ca săvârșesc o infracțiune de fals in acte?…Cat de ipocrit sa fii???

Cine lucrează la CFR Călători, ma poate ajuta cineva, dacă exista cineva sa ma ajute, bineînțeles!

Ajutați-mă! Ma doare sufletul pentru părinții mei, îmi vine sa și plang și asta ca ma au alături, dar dacă erau singuri? Sau erau alții în acceasi situație?? Ce facem oameni buni?? Îmi vine sa plâng în tara mea..
Nici măcar nu asigura interpret pentru ei… ”

error: Content is protected !!