(Last Updated On: July 12, 2019)

Spațiul verde de la Nodul Omega din Mănăștur a fost amenajat, anunță viceprimarul Dan Ștefan Tarcea.

„Lucrările efectuate la Nodul Omega au presupus plantare de cireși ornamentali, mesteceni, Catalpa, arbuști Hibiscus, montare de gazon rulat, precum și instalarea unui sistem de irigații.

(Foto) Cluj: Spațiul verde de la Nodul Omega a fost amenajat. Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea: „Lucrările efectuate la Nodul Omega au presupus plantare de cireși ornamentali, mesteceni, Catalpa...” 1 (Foto) Cluj: Spațiul verde de la Nodul Omega a fost amenajat. Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea: „Lucrările efectuate la Nodul Omega au presupus plantare de cireși ornamentali, mesteceni, Catalpa...” 2 (Foto) Cluj: Spațiul verde de la Nodul Omega a fost amenajat. Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea: „Lucrările efectuate la Nodul Omega au presupus plantare de cireși ornamentali, mesteceni, Catalpa...” 3 (Foto) Cluj: Spațiul verde de la Nodul Omega a fost amenajat. Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea: „Lucrările efectuate la Nodul Omega au presupus plantare de cireși ornamentali, mesteceni, Catalpa...” 4 (Foto) Cluj: Spațiul verde de la Nodul Omega a fost amenajat. Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea: „Lucrările efectuate la Nodul Omega au presupus plantare de cireși ornamentali, mesteceni, Catalpa...” 5 (Foto) Cluj: Spațiul verde de la Nodul Omega a fost amenajat. Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea: „Lucrările efectuate la Nodul Omega au presupus plantare de cireși ornamentali, mesteceni, Catalpa...” 6 (Foto) Cluj: Spațiul verde de la Nodul Omega a fost amenajat. Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea: „Lucrările efectuate la Nodul Omega au presupus plantare de cireși ornamentali, mesteceni, Catalpa...” 7 (Foto) Cluj: Spațiul verde de la Nodul Omega a fost amenajat. Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea: „Lucrările efectuate la Nodul Omega au presupus plantare de cireși ornamentali, mesteceni, Catalpa...” 8

Urmează a fi implementat și un sistem de iluminat prin LED, cu energie verde, alimentat de la un panou fotovoltaic, nepoluant”, potrivit acestuia.