(Foto) Accident Cluj. Două BMW-uri făcute praf în sensul giratoriu. Șoferul, posibil drogat. Adrian: „Exact in fata mea a fost accidentul. … părea ca plutește, după ce-l ajut sa iasă din mașina, apă sa se șteargă (capul spart) el urcă să plece, zicea ca merge si așa. Părea drogat, urma sa-i …”

Updated on iulie 2, 2019 Două BMW-uri au fost făcute praf după ce un șofer a pierdut controlul într-un sens giratoriu din cartierul Gheorgheni și a intrat într-un autoturism parcat. Șoferul urma să fie testat pentru consum de substanțe interzise după ce părea plutind după accidentând. Avea o alcoolemie de 0,26. Se așteaptă confirmarea de la IPJ Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Ady Adrian a scris: „Exact in fata mea a fost accidentul. De pe str Teodor Mihali a fost in fata mea. A lovit 2 mașini cu oglinda, mergea stânga/dreapta.

De 3 ori am ajuns in paralel cu el si l-am rugat sa oprească daca are ceva probleme. Si-a continuat drumul pe str Venus, talpa la BMW si dreapta direct in BMW-ul parcat. 0.26 alcool.
(Foto) Accident Cluj. Două BMW-uri făcute praf în sensul giratoriu. Șoferul, posibil drogat. Adrian: „Exact in fata mea a fost accidentul. ... părea ca plutește, după ce-l ajut sa iasă din mașina, apă sa se șteargă (capul spart) el urcă să plece, zicea ca merge si așa. Părea drogat, urma sa-i ...” 1

(Foto) Accident Cluj. Două BMW-uri făcute praf în sensul giratoriu. Șoferul, posibil drogat. Adrian: „Exact in fata mea a fost accidentul. ... părea ca plutește, după ce-l ajut sa iasă din mașina, apă sa se șteargă (capul spart) el urcă să plece, zicea ca merge si așa. Părea drogat, urma sa-i ...” 2

(Foto) Accident Cluj. Două BMW-uri făcute praf în sensul giratoriu. Șoferul, posibil drogat. Adrian: „Exact in fata mea a fost accidentul. ... părea ca plutește, după ce-l ajut sa iasă din mașina, apă sa se șteargă (capul spart) el urcă să plece, zicea ca merge si așa. Părea drogat, urma sa-i ...” 3

Bine ca macar nu a fost nimeni in masina sau pe trotuar. D-nul cu Bmw-ul albastru,de 30 de min l-a parcat. Daca era in spatele masinii, era bai mare.

Cu 30 de secunde inainte sa loveasca masina, am sunat la 112, nu a fost timp sa fie oprit inainte sa loveasca ceva (era.clar)
(Foto) Accident Cluj. Două BMW-uri făcute praf în sensul giratoriu. Șoferul, posibil drogat. Adrian: „Exact in fata mea a fost accidentul. ... părea ca plutește, după ce-l ajut sa iasă din mașina, apă sa se șteargă (capul spart) el urcă să plece, zicea ca merge si așa. Părea drogat, urma sa-i ...” 4

Ady Adrian:  Toți au fost mirați ca, ,doar” 0.26 alcool (polițiști, cei de pe ambulanta, pompieri) părea ca plutește, după ce-l ajut sa iasă din mașina, apă sa se șteargă (capul spart) el urcă sa plece, zicea ca merge si așa. Părea drogat, urma sa-i facă teste, e doar părerea mea si a celor prezenți, era mult prea inconștient.

error: Content is protected !!