(Foto) Accident Cluj. 3 maşini pe podul Ira s-au ciocnit. Şoferul vinovat a fugit. Ce spune Poliția

Updated on iulie 1, 2019 O persoană a fost rănită duminică seara după ce 3 autoturisme s-au ciocnit pe podul Ira din Cluj. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Andana Olariu a postat fotografii cu mesajul: „Accident pod Ira”
(Foto) Accident Cluj. 3 maşini pe podul Ira s-au ciocnit. Şoferul vinovat a fugit. Ce spune Poliția 1

(Foto) Accident Cluj. 3 maşini pe podul Ira s-au ciocnit. Şoferul vinovat a fugit. Ce spune Poliția 2

(Foto) Accident Cluj. 3 maşini pe podul Ira s-au ciocnit. Şoferul vinovat a fugit. Ce spune Poliția 3

Andrei Andreiu
(Foto) Accident Cluj. 3 maşini pe podul Ira s-au ciocnit. Şoferul vinovat a fugit. Ce spune Poliția 4

IPJ Cluj, potrivit Ziua de Cluj: “La data de 30 iunie 2019, în jurul orei 22.30, intersecţie Aurel Vlaicu cu Tulgheșului, s-a produs un accident rutier cu 3 auto implicate, rezultand o victimă. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate;

astfel, un şofer care conducea autoturismul pe strada Aurel Vlaicu, ajuns la intersecţie cu strada Tulgheșului, la efectuarea unui viraj stânga spre această strada nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, pe care l-ar fi proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din Târgu Mureș.

În urma impactului, soferul de 21 de ani a suferit vătămări corporale. Conducatorul auto care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul producerii accidentului. Acesta a fost identificat; urmează sa se prezinte la sediul poliţiei pentru audieri. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţare”.

error: Content is protected !!