Emil Boc: „Simona Halep a câştigat şi simpatia membrilor familiei regale …A reuşit să câştige şi publicul din arenă, care la începutul partidei îi era favorabil Serenei, iar dacă …”

Updated on iulie 15, 2019 Primarul Emil Boc a fost prezent în tribune la finala de Grand Slam de la Wimbledon, unde a susținut-o pe Simona Halep.

„Victoria Simonei este o victorie de vis, a muncii, seriozităţii şi bunului simţ. Simona Halep este un model pentru orice generaţie de români, este cel mai bun ambasador al României, toată lumea are numele ţării noastre pe buze după victoria ei de astăzi, după ce a reuşit în numai 56 de minute să o învingă pe legendara Serene Williams.

Emil Boc: „Simona Halep a câştigat şi simpatia membrilor familiei regale ...A reuşit să câştige şi publicul din arenă, care la începutul partidei îi era favorabil Serenei, iar dacă ...” 1

O felicit din tot sufletul pe Simona şi pe toată familia ei, care a susţinut-o până acum. S-a văzut că şi cei de acasă au susţinut-o”, a spus Emil Boc pentru Digi24.

Primarul a mai spus că la început, mulți spectatori țineau cu Serena Williams, dar Simona Halep le-a câștigat rapid admirația.

„A reuşit să câştige şi publicul din arenă, care la începutul partidei îi era favorabil Serenei, iar dacă meciul ar fi fost mai echilibrat, sigur ar fi susţinut-o în continuare pe Williams.

Simona a câştigat şi simpatia membrilor familiei regale, care au mers să o felicite. Pe scurt, un meci care va intra în istorie, un meci de povestit nepoţilor!”, a conchis Emil Boc.

error: Content is protected !!