Clujeanul care si-a pierdut soția si copilul in Grecia s-a întors acasă. Are mai multe leziuni la cap, mâini şi picioare. Ce spun medicii

Updated on iulie 15, 2019 Un clujean a avut parte de o vacantă de coșmar din Grecia. Soția si copilul i-au murit in furtuna teribila care a avut loc zilele trecute in Halkidiki.

Tragedia lui a schimbat regulile în Grecia. În aşteptarea unor noi fenomene extreme, autorităţile le cer oamenilor din timp să se pună la adăpost. În ultimele ore, ţara a fost lovită din nou de furtuni, dar şi de două seisme care au avut peste 4,5 pe Richter.

Clujeanul care si-a pierdut soția si copilul in Grecia s-a întors acasă. Are mai multe leziuni la cap, mâini şi picioare. Ce spun medicii 1

Românul rănit în Halkidiki a ajuns în zorii zilei de duminica la Cluj cu o ambulanţă privată. Maşina a tras chiar în faţa secţiei de urgenţă şi, pentru a-i proteja intimitatea bărbatului, şoferul a stins farurile şi stopurile pentru ca nimeni să nu poată surprinde momentul în care coboară.

Marius are mai multe leziuni la cap, mâini şi picioare, dar este stabil. O rană care nu poate fi videcată de nimeni este pierderea familiei. Soţia şi fiul lor de 8 ani au murit sub ochii lui într-un restaurant din Grecia, după ce acoperişul localului s-a prăbuşit peste ei în timpul unei vijelii. Cei doi vor fi repatriaţi la începutul săptămânii viitoare, anunță Observator Tv.

RALUCA TAT, medic șef UPU Cluj: Pacientul a beneficiat de consiliere psihologică şi a fost direcţionat către secţia de neurochirurgie. În urma consulturilor de specialitate neurochirurgicale şi neurologice, pacientul a fost externat!

Pe litoralul grecesc unde clujeanul şi-a pierdut soţia şi băiatul, furtunile s-au întors noaptea trecută însă nu au mai lovit cu aceeaşi intensitate.

De teamă că dezastrul din Halkidiki se va repeta, pompierii au făcut apel la localnici să se informeze despre stare vremii şi, cel mai important, să se adăpostească.

error: Content is protected !!