Cluj vs București. Violeta Vijulie: „În timp ce Negoiță intră cu buldozerele în Parcul Pantelimon și vrea să construiască blocuri în Parcul IOR și în Parcul Brâncuși, primarul Boc face 110 ha de parcuri noi…”

Updated on iulie 5, 2019 Vestea că în Cluj Primăria construiește 11 parcuri, pe 110 hectare, a produs multă emoție în București unde parcurile sunt făcute praf.

Violeta Vijulie: „În timp ce Negoiță intră cu buldozerele în Parcul Pantelimon și vrea să construiască blocuri în Parcul IOR și în Parcul Brâncuși, primarul Boc face 110 ha de parcuri noi. Am spus și eu că voi face parcuri noi în S3 dacă voi fi aleasă primar, dar cetățenii m-au privit cu suspiciune și au spus că nu se poate.

Pentru că administrația PSD – Robert Negoiță i-a făcut pe oameni să fie blazați, fără speranță că Sectorul lor poate fi verde și prosper. Dar iată că se poate!

Cluj vs București. Violeta Vijulie: „În timp ce Negoiță intră cu buldozerele în Parcul Pantelimon și vrea să construiască blocuri în Parcul IOR și în Parcul Brâncuși, primarul Boc face 110 ha de parcuri noi...” 1

Primăria Cluj-Napoca vrea să facă zece parcuri care vor avea în total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, în total, între 90 și 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews.ro.

Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene. O parte sunt spații verzi noi, altele presupun amenajarea unor zone verzi lăsate în paragină. Proiectele sunt în diverse stadii: pentru unele abia se stabilește locația, pentru altele s-au făcut studiile de fezabilitate, concursurile de soluții și s-au atribuit contractele de execuție, a postat primarul pe pagina de Facebook. Cele mai mari vor fi Parc Est – 46,19 ha, Pădurea Clujenilor (21,3 ha) și Zona verde Cetățuia (10 ha)”.

error: Content is protected !!