Cluj. Premieră în România la concertul Limp Bizkit. Andrei: „Electric Castle a adus interpreți pentru persoanele cu dizabilități la concerte. În primul rând la gard, un grup de oameni cu dizabilități plâng de bucurie. Un membru al staff-ului EC îmi povestește cu lacrimi în ochi. Încerc să-i fac o poză și mă …”

Updated on iulie 19, 2019 Electric Castle a devenit primul festival de muzică din România cu show-uri accesibile persoanelor cu deficienţe de auz. Limp Bizkit, CHVRCHES, dar şi trupa de indie rock Gang of Youths au avut joi o altă vedetă pe scenă alături de ele: Amber Galloway Gallego, cea mai cunoscută interpretă de limbaj mimico-gestual, specializată în interpretarea concertelor.

Ea va „traduce” toate cântecele artiştilor de pe scena principală, pe parcursul întregului festival; Amber nu doar interpretează textele muzicii, ci a creat un mod de a descrie vizual „densitatea” sunetelor, de la bas la frecvenţe înalte. În acest fel, chiar dacă limbajul mimico-gestual folosit în România este diferit de cel standard în Statele Unite (aşa cum vocabularul limbii române este diferit de cel din engleză), ea deschide o nouă cale prin care muzica poate fi apreciată de toţi cei care îşi doresc să trăiască un concert live, anunță Adevarul.

Vezi aici Video:

Ovidiu Damian: „Muzica nu e doar un sunet care iti intra in ureche! E mult mai mult. E vers, poveste, vibratie, sens, context. De aceea muzica trebuie sa fie accesibila pentru toti” – Amber Galloway

Andrei Pungovschi: „Electric Castle a adus interpreți pentru persoanele cu dizabilități la concerte. La Gang of Youths, o doamnă traduce din colțul scenei prin semne versurile și parte din muzică. În primul rând la gard, un grup de oameni cu dizabilități plâng de bucurie. Un membru al staff-ului EC îmi povestește cu lacrimi în ochi. Încerc să-i fac o poză și mă bușește plânsul. Ce dracu’ de festival e ăsta, băi, oameni buni?”

Andrei Matis: „La Electric Castle, cu Limb Bizkkit,în spate! Anul 6,se la facerea, integrări sociale 100%! Mă înclin și mulțumesc, Electric Castle! 🤗”
Cluj. Premieră în România la concertul Limp Bizkit. Andrei: „Electric Castle a adus interpreți pentru persoanele cu dizabilități la concerte. În primul rând la gard, un grup de oameni cu dizabilități plâng de bucurie. Un membru al staff-ului EC îmi povestește cu lacrimi în ochi. Încerc să-i fac o poză și mă ...” 1

Marian Ionescu: „Și nea Fred Durst a chemat un individ din public pe scenă la Electric Castle, dar spre deosebire de momentul lu’ Jessie J de anul trecut, care a avut o regie d-aia proastă pe bază de copil exagerat de talentat, ăsta chiar a fost fin. Omul era 💩 pe el, avea niște mișcări panicate și o voce d-aia sufocată de la entuziasm.
Cluj. Premieră în România la concertul Limp Bizkit. Andrei: „Electric Castle a adus interpreți pentru persoanele cu dizabilități la concerte. În primul rând la gard, un grup de oameni cu dizabilități plâng de bucurie. Un membru al staff-ului EC îmi povestește cu lacrimi în ochi. Încerc să-i fac o poză și mă ...” 2

Să aflu mâine că și ăsta a avut o regie în spate, tot nu mă supăr, asta pentru că momentul a avut o doză d-aia de naturalețe în el.

Limp Bizkit sunt fix la fel cum erau când îi ascultam în liceu. Au venit să predea cum stă treaba cu energia la Electric Castle și o să luăm cu toți examenul la materia asta neagră datorită lor. Să ne trăiți, boșilor!”

Adrian Buda: „Felicitari Electric Castle pentru ceea ce faceti. Se poate si in Romania sa se faca lucruri faine. E incredibila organizarea voastra dar si energia oamenilor.
Cluj. Premieră în România la concertul Limp Bizkit. Andrei: „Electric Castle a adus interpreți pentru persoanele cu dizabilități la concerte. În primul rând la gard, un grup de oameni cu dizabilități plâng de bucurie. Un membru al staff-ului EC îmi povestește cu lacrimi în ochi. Încerc să-i fac o poză și mă ...” 3
Ah si da Limp Bizkit!”

error: Content is protected !!