Cluj. Electric Castle. Judecătorul Cristi Danilet: „Eu vă urez distracție maximă și…să nu ne vedem! Sunt de „serviciu la arestări”, adică soluționez propunerile de luare a măsurilor preventive pentru omor, corupție, deținere și tragic de droguri, trafic persoane”

Updated on iulie 17, 2019 De astăzi începe o nouă ediție Electric Castle. Judecătorul Cristi Danilet le transmite festivalierilor sa se distreze cat mai bine dar sa nu se vadă la sala de judecata.

Cristi Danilet: „E o saptămână importantă: sunt de „serviciu la arestări”, adică soluționez propunerile de luare a măsurilor preventive pentru omor, corupție, deținere și tragic de droguri, trafic persoane.

Ah, da, și începe un important festival de muzică la Cluj. Păi, eu vă urez distracție maximă și…să nu ne vedem!

PS. Încă avem de soluționat la Tribunalul Cluj cazuri cu spectatori de anul trecut de la E.C. care au fost prinși având asupra lor substanțe interzise.

Pe toți care ajung în fața mea îi întreb dacă le-a plăcut festivalul și dacă mai merg și altădată.
#iloveruleoflaw, #sayNOtodrugs”

Organizatorii estimează că 250.000 de petrecăreți vor ajunge la festival în cele cinci zile de distracție, anunță Stirile Pro Tv.

Şi castelul s-a schimbat de la prima ediţie a festivalului, în 2013, pentru că o parte din încasări ajuta la renovarea monumentului istoric ce datează din secolul al xv-lea.

Andi Vanca, director de comunicare Electric Castle: ”Am reuşit să deschidem şi acest etaj. În castel se va desfăşura proiectul New Media Castle. Constă în nişte instalaţii artistice digitale interactive.”

Andi Vanca, director de comunicare Electric Castle: “E un proces foarte greoi, foarte îndelungat şi costisitor. Dar se văd progrese, s-a lucrat foarte mult la structura castelului, în prima ediţie castelul nu avea acoperiş, acum are acoperiş.

error: Content is protected !!