Cluj. Cătălin Moroșanu despre Emil Boc. „Pe 6 iunie am luptat pentru prima și ultima oară în Cluj Napoca. M-a impresionat modestia sa în condițiile in care, a transformat cu adevărat Cluj Napoca și m-a bucurat să văd că… “

Updated on iulie 12, 2019 Cătălin Moroșanu a luptat luna trecută în gala de la Cluj Napoca, acolo unde l-a învins pe Daniel Sam.

Luptătorul s-a întors astăzi la Cluj și s-a întâlnit cu primarul Emil Boc.

Cluj. Cătălin Moroșanu despre Emil Boc. „Pe 6 iunie am luptat pentru prima și ultima oară în Cluj Napoca. M-a impresionat modestia sa în condițiile in care, a transformat cu adevărat Cluj Napoca și m-a bucurat să văd că... " 1

„Pe 6 iunie am luptat pentru prima și ultima oară în Cluj Napoca. Nu știam cum va fi, ce va fi, cât de dificil va fi.

Am avut frumoasa surpriză de a fi primit cu brațele deschise de toată lumea. De autorități, de public, de parteneri. Acum, la o lună distanță, am avut bucuria de a-l întâlni pe domnul primar Emil Boc, căruia i-am dăruit una dintre perechile oficiale de mănuși Armura din gala Dynamite Fighting Show.

M-a impresionat modestia sa în condițiile in care,a transformat cu adevărat Cluj Napoca și m-a bucurat să văd că urmărește cu interes fenomenul sporturilor de contact. Vă mulțumesc și vouă tuturor pentru ce ați făcut pentru mine!”, a scris Moroșanu pe Facebook. 

După meciul de la Cluj,  Moroșanu a ajuns la 48 de victorii, dintre care 28 obținute înainte de limită și 11 înfrângeri.

error: Content is protected !!