(Last Updated On: July 10, 2019)

Un clujean, sătul de laudele la adresa lui Emil Boc, povestește cum s-a comportat primarul la festivitatea de absolvire a fiicei, da la Sala Polivalentă.

Pe Facebook, Calin Dan Morar a scris: „Hai sa va zic o chestie rușinoasă despre Boc, ca prea îl lăudați:
Duminică a absolvit fiica lui Dreptul, a fost colega cu a mea.

Cluj. Călin: „Hai sa va zic o chestie rușinoasă despre Emil Boc, ca prea îl lăudați: Duminică a absolvit fiica lui Dreptul, a fost colega cu a mea.  Era in tribuna la Polivalenta, cu familia. Fără garda de corp, ca un țăran de Cluj de duzină (ca si mine, de altfel). Apoi a traversat parcul pe jos, fără reporteri si fără paza si fără alai cu carnețele de notițe si a cumpărat înghețată la cornet stand la coadă, la ieșire din Parcul Central. Nimeni nu a încercat sa ...” 1

Era in tribuna la Polivalenta, cu familia. Fără garda de corp, ca un țăran de Cluj de duzină (ca si mine, de altfel).
Apoi a traversat parcul pe jos, fără reporteri si fără paza si fără alai cu carnețele de notițe si a cumpărat înghețată la cornet stand la coadă, la ieșire din Parcul Central.

Cluj. Călin: „Hai sa va zic o chestie rușinoasă despre Emil Boc, ca prea îl lăudați: Duminică a absolvit fiica lui Dreptul, a fost colega cu a mea.  Era in tribuna la Polivalenta, cu familia. Fără garda de corp, ca un țăran de Cluj de duzină (ca si mine, de altfel). Apoi a traversat parcul pe jos, fără reporteri si fără paza si fără alai cu carnețele de notițe si a cumpărat înghețată la cornet stand la coadă, la ieșire din Parcul Central. Nimeni nu a încercat sa ...” 2

Nimeni nu a încercat sa îl pupe in fund si sa ii dea peste rând. A plecat, tot per pedes, către Opera Maghiară, total lipsit de maiestuozitate, din nou fără reflectoare.

Presa nu a relatat nimic excepțional (fiica lui Boc e in nu știu ce scandal, pe numele fiului sunt trei case, nevasta a fost angajata pe pile director la un serviciu al primăriei, Iată cu ce X6 se plimba primarul, cadou de la o mătușă sau N-o sa va vina sa credeți, Șocant, Iată ce a declarat despre dușmanii lui primarul).

Mergea ca mine pe stradă mâncând înghețată la cornet ca un sociopat, fără sârme-n rect, sa ia autobuzul electric pentru care a cumpărat si bilet.
Ce rușine”.

În altă ordine de idei, Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat sâmbătă că „mai devreme sau mai târziu” se va renunţa la pensiile speciale, întrucât sistemul de pensii nu îşi va putea permite să le plătească. Boc a desființat pensiile speciale în mandatul său de premier, dar guvernele PSD și majoritățile controlate de PSD din Parlament le-au reintrodus începând cu 2015, anunță G4Media.

„În privinţa pensiilor speciale, am fost acela care le-a eliminat şi am mers pe principiul contributivităţii. Sunt convins că mai devreme sau mai târziu tot acolo se va ajunge, pentru că sistemul de pensii viitor nu îşi va putea permite să plătească pensiile speciale la nivelele la care sunt şi care se preconizează a creşte în continuare”, a spus Boc, citat de Agerpres.