Cluj. ‎Claudiu Ivan‎: „Domnule Emil Boc, vă rog să o invitați pe Simona la Cluj pe Cluj Arena să o putem aplauda și noi … timișorenii”

Updated on iulie 15, 2019 Clujenii, si nu numai, pun presiune pe primarul Emil Boc sa o invite pe Simona Halep la Cluj pentru a-si prezenta trofeul câștigat la Wimbledon. Simona Halep se va întoarce in România luni, la ora 17.

‎Claudiu Ivan‎: „Domnule Emil Boc, vă rog să o invitați pe Simona la Cluj pe Cluj Arena să o putem aplauda și noi … timișorenii”.

Cluj. ‎Claudiu Ivan‎: „Domnule Emil Boc, vă rog să o invitați pe Simona la Cluj pe Cluj Arena să o putem aplauda și noi ... timișorenii” 1

István Tárkányi: „Este momentul optim ca Primaria Cluj-Napoca să o invite pe Simona Halep în urbea de pe Someș, pentru a prezenta pe Cluj Arena trofeul câștigat astăzi. Gabriela Firea nu cred că mai are curajul unei noi umilințe”.

Emil Boc, citat de Digi 24: „Victoria Simonei este o victorie de vis, a muncii, seriozităţii şi bunului simţ.
Simona Halep este un model pentru orice generaţie de români, este cel mai bun ambasador al României, toată lumea are numele ţării noastre pe buze după victoria ei de astăzi, după ce a reuşit în numai 56 de minute să o învingă pe legendara Serene Williams.

O felicit din tot sufletul pe Simona şi pe toată familia ei, care a susţinut-o până acum. S-a văzut că şi cei de acasă au susţinut-o”

error: Content is protected !!