Accidente Cluj: O femeie, un tânăr și un motociclist au ajuns joi la spital. Doi din ei traversau strada

Updated on iulie 4, 2019 O femeie, un tânăr și un motociclist au ajuns joi la spital după ce au fost implicați în două accidente separate.

“Conducătorul auto în vârstă de 57 ani, a condus un autoturism pe str. E. Ionesco spre Calea Turzii, unde la o trecere pentru pietoni, semnalizată, surprinde și accidentează o femeie de 58 ani, pieton aflat în traversare regulamentară de la dreapta spre stanga privind directia de deplasare a autoturismului”, precizează IPJ Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

Accidente Cluj: O femeie, un tânăr și un motociclist au ajuns joi la spital. Doi din ei traversau strada 1

Un pieton a fost accidentat grav de un motociclist, joi dimineața, la ora 08:20 pe strada G. Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca.

“Motociclistul, de 21 ani, din Zalău, în timp ce conducea un motociclu pe str. Eremia Grigorescu, dinspre zona centrală spre str. Donath, surprinde și accidentează un tânăr de 17 ani, din mun. Cluj-Napoca, pieton angajat neregulamentar în traversarea străzii de la dreapta spre stânga privind direcția de mers a motociclistului. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului și ușoară a motociclistului”, transmite IPJ Cluj.

Accidente Cluj: O femeie, un tânăr și un motociclist au ajuns joi la spital. Doi din ei traversau strada 2

Cei doi au fost transportati la spital.

error: Content is protected !!