Accident Cluj. Update. Ce spune Politia după ce un tramvai a fost făcut praf de un TIR

(Last Updated On: July 16, 2019)

Un accident între un tramvai și o cisternă cu motorină a avut loc în această dimineață pe Bulevardul Muncii. Potrivit IPJ Cluj, accidentul a rezultat cu avarierea celor două vehicule și nu au fost înregistrate victime.

“Ora 06.10, un conducător auto de 55 ani din Cluj-N a condus autoturismul pe strada Fabricii de Zahăr și, ajuns la intersecție cu B-dul Muncii, a pătruns în intersectie fără să acorde prioritate unei autocisterne care era condusă înspre str Oaşului de un bărbat de 32 ani din Hidişelu de sus Bihor şi care pentru a evita impactul cu autoturismul frânează brusc, alunecă pe şina de tramvai şi pătrunde pe sensul opus unde intră în coliziune cu un tramvai, condus de un bărbat de 59 de ani din Cluj-Napoca înspre depou.

Accident Cluj. Update. Ce spune Politia după ce un tramvai a fost făcut praf de un TIR 1

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două vehicule. Între autoturism şi cisternă nu a fost impact. Nu sunt victime..Lipsă alcool”, transmite IPJ Cluj, citați de Ziua de Cluj. 

“Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona situația de urgență.

Stire inițiala:

Un tramvai a fost făcut praf marți dimineață după ce s-a ciocnit cu un TIR. Doua persoane au fost rănite dar nu a fost necesara internarea in spital.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Ana Maria a scris: „Accident pe bulevardu muncii langa facultate un tir cu un tramvai posibil cu victime evitati zona”

Tereza Voicu: ISU Cluj Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe bulevardul Muncii din Cluj Napoca.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 6:10, iar în urma acestuia două persoane au fost consultate de către echipajul medical.
A fost vorba despre doi bărbați în vârstă de aproximativ 30 și 60 de ani care au suferit traume ușoare, dar nu au fost transportați la spital.

 

Accident Cluj. Update. Ce spune Politia după ce un tramvai a fost făcut praf de un TIR 2

Accident Cluj. Update. Ce spune Politia după ce un tramvai a fost făcut praf de un TIR 3

Accident Cluj. Update. Ce spune Politia după ce un tramvai a fost făcut praf de un TIR 4

Accident Cluj. Update. Ce spune Politia după ce un tramvai a fost făcut praf de un TIR 5

Accident Cluj. Update. Ce spune Politia după ce un tramvai a fost făcut praf de un TIR 6

Accident Cluj. Update. Ce spune Politia după ce un tramvai a fost făcut praf de un TIR 7

Accident Cluj. Update. Ce spune Politia după ce un tramvai a fost făcut praf de un TIR 8
(foto Bucea Călin)

În accident au fost implicate un auto tren și un tramvai care a deraiat de pe șină în urma impactului.

Autotrenul transporta motorină, dar nu au fost înregistrate scurgeri până în acest moment. Urmează ca cele două autovehicule să fie evacuate de pe spațiul rutier.

Samoilescu Sorin Nicolae: Cabina tirului e si mai si…am impresia ca soferul in momentul impactului a sarit de la volan in dreapta…