25 de ani de SMURD la Cluj. Emil Boc: „În numele comunității clujene, am înmânat o plachetă aniversară și am transmis un mesaj de mulțumire întregii echipe de salvatori care zilnic își îndeplinește nobila misiune de a salva vieți și de a veni în sprijinul clujenilor”

Updated on iulie 6, 2019 În data de 1 iulie 2019 SMURD Cluj a aniversat 25 de ani de existență.

Cu această ocazie primarul Emil Boc a transmis un mesaj: „25 de ani de SMURD la Cluj-Napoca Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!

Am avut plăcerea să particip astăzi la aniversarea a 25 de ani de la înființarea SMURD Cluj. În numele comunității clujene, am înmânat o plachetă aniversară și am transmis un mesaj de mulțumire întregii echipe de salvatori care zilnic își îndeplinește nobila misiune de a salva vieți și de a veni în sprijinul clujenilor.

25 de ani de SMURD la Cluj. Emil Boc: „În numele comunității clujene, am înmânat o plachetă aniversară și am transmis un mesaj de mulțumire întregii echipe de salvatori care zilnic își îndeplinește nobila misiune de a salva vieți și de a veni în sprijinul clujenilor” 1 25 de ani de SMURD la Cluj. Emil Boc: „În numele comunității clujene, am înmânat o plachetă aniversară și am transmis un mesaj de mulțumire întregii echipe de salvatori care zilnic își îndeplinește nobila misiune de a salva vieți și de a veni în sprijinul clujenilor” 2 25 de ani de SMURD la Cluj. Emil Boc: „În numele comunității clujene, am înmânat o plachetă aniversară și am transmis un mesaj de mulțumire întregii echipe de salvatori care zilnic își îndeplinește nobila misiune de a salva vieți și de a veni în sprijinul clujenilor” 3

Profesionalismul, perseverența și dedicarea celor care fac parte din echipa SMURD reprezintă un exemplu pentru întreaga comunitate clujeană. Primăria Cluj-Napoca va continua să susțină și să colaboreze cu SMURD Cluj, implicarea fiecărui actor din comunitate poate contribui la salvarea unei vieți.

Municipalitatea va implementa cel mai votat proiect de clujeni în cadrul procesului de Bugetare participativă 2018 și anume montarea de defibrilatoare în zonele aglomerate din oraș.”

error: Content is protected !!