(Last Updated On: July 11, 2019)

Doi bărbați au murit pe ce după ce mașina lor a fost spulberată de tren, joi. Șoferul nu avea permis iar mașina era radiată.

Un tren care circula pe ruta Cluj-Oradea a lovit la trecerea la nivel cu calea ferată din Halta Nădășelu un autoturism în care erau două persoane. Cei doi au murit, iar circulația rutieră a fost blocată pentru o perioadă.

Accident Cluj. Doi morți, mașină spulberată de tren. Șoferul nu avea permis, autoturismul era radiat 1

”În urma verificărilor, s-a stabilit că cel care conducea nu avea permis de conducere, iar autoturismul cu care se deplasa era radiat din circulaţie”, au transmis, joi seară, poliţiştii din Cluj, la finalizarea cercetărilor accidentului care s-a produs între staţiile CF Gârbău şi Viştea, informează news.ro.

Poliţiştii au reuşit să identifice victimele. Cel care conducea avea 45 de ani şi locuia în comuna Gârbău, judeţul Cluj, iar celălalt avea 53 de ani şi era din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Cei doi au murit, joi după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită, la o trecere peste calea ferată din judeţul Cluj, de un tren interregio care circula pe ruta Cluj-Napoca – Oradea.