(Video) George Buhnici: De ce merge Clujul atât de bine?

Updated on mai 26, 2020 Jurnalistul Pro Tv, George Buhnici, a realizat un interviu cu primarul Emil Boc în care au discutat despre schimbările pe care le-a suferit orașul în ultimii ani.

Realizatorul TV pornește de la întrebarea „De ce merge Clujul atât de bine?”

„Pentru că mai mulți oameni de acolo își doresc acest lucru. Mai mulți decât cei care nu își doresc asta. Atunci când ponderea celor care fac ceva să își schimbe traiul în bine este mai mare decât media per județ, lucrurile se întâmplă.

emil boc

Oamenii își doresc salarii mai bune, drumuri mai bune, școli și grădinițe mai bune și mai accesibile, un centru al orașului mai puțin aglomerat de mașini parcate aiurea, și desigur și un aer mai curat. Ah, da, mai este și faptul că vorbim de Ardeal, o zonă în care parcă lucrurile se întâmplă altfel”, a scris George Buhnici pe blogul său. 

”Clujul este unul dintre puținele orașe din care lumea nu a plecat ca să își găsească un trai mai bun. A rămas pentru că a găsit oportunități mai bune și poate a convins și pe alții să vină aici. Împreună cu cei care s-au mutat în ultimii ani, locuitorii clujului cred că știu ce să ceară de la edilii lor, de la funcționari și primar, și astfel obțin ceea ce își doresc.

Cum ar fi autobuze dedicate pentru copii care merg la grădiniță sau la școală, de preferat electrice. Un autobuz de acest fel scoate la ore de vârf aproape 50 de mașini din trafic. Și dimineața, și seara, pentru că nu mai trebuie să te ducă mama sau tata la școală.

Vezi video aici:

Mai sunt multe astfel de mici schimbări care fac o mare diferență, și pentru că nu le cunosc pe toate l-am întrebat pe Emil Boc, primarul orașului despre ele”, a mai scris George Buhnici.

error: Content is protected !!