(Video) Emil Boc: „Cluj-Napoca: primul oraș din România în care au fost implementate sisteme inteligente de colectare selectivă a deșeurilor stradale”. Mihaela Miroiu: „Știu că mulți îl detestați pe Emil Boc. Stau însă și mă gândesc: cum i-ar sta Bucureștiului cu o administrație locală asemănătoare cu a Clujului? Urmăriți clipul”

Updated on iunie 21, 2019 La Cluj a fost pus în funcțiune primul sistem inteligent din România pentru colectarea selectivă a deșeurilor stradale.

Emil Boc: „Cluj-Napoca: primul oraș din România în care au fost implementate sisteme inteligente de colectare selectivă a deșeurilor stradale.

Proiect votat de clujeni în cadrul procesului de Bugetare participativa 2017”.
(Video) Emil Boc: „Cluj-Napoca: primul oraș din România în care au fost implementate sisteme inteligente de colectare selectivă a deșeurilor stradale”. Mihaela Miroiu: „Știu că mulți îl detestați pe Emil Boc. Stau însă și mă gândesc: cum i-ar sta Bucureștiului cu o administrație locală asemănătoare cu a Clujului? Urmăriți clipul” 1

Eugen Merioară: „Priviți, oameni buni.
Proiect pilot în Cluj-Napoca, acolo unde autoritățile locale, Primarul Emil Boc are toată stăruința pentru protectia mediului și o viață mai confortabilă pentru cetățenii”.

Mihaela Miroiu: „Știu că mulți îl detestați pe Emil Boc. Stau însă și mă gândesc: cum i-ar sta Bucureștiului cu o administrație locală asemănătoare cu a Clujului?
Urmăriți clipul”.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!