Video Cluj. Primarul Emil Boc vorbind în engleză. Comparație cu Viorica Dăncilă și Olguța Vasilescu. Cine vorbește mai bine?

Updated on iunie 13, 2019 Primarul Emil Boc a prezentat viziunea Clujului la Techsylvania. Aici 3000 de participanți au sistat la prezentări de calitate din domeniul tehnologiei, inovării și a ecosistemului de startup, susținute de peste 60 de speakeri cu renume mondial.
Emil Boc a susținut foarte bine o conversație în engleză pe teme tehnice, nu a avut nevoie de hârtii scrise de consilieri. Știe despre ce vorbește.

Pe Facebook, Lador Gavril a scris: „Este deja o surpriza plăcută sa vezi ca un primar din România poate fi fluent in engleza fără sa aibă un discurs scris dar când subiectul abordat in aceasta engleza fluenta este despre noile tehnologii digitale in cadrul unui eveniment de nișă alături de oameni care mănâncă aceste tehnologii pe pâine deja e aproape de SF. Plăcut impresionat de Emil Boc”

Video Cluj. Primarul Emil Boc vorbind în engleză. Comparație cu Viorica Dăncilă și Olguța Vasilescu. Cine vorbește mai bine? 1

 

Video cu Emil Boc vorbind în engleză, de la min 12:20:

Vezi aici Video cu Viorica Dăncilă, „vorbind” engleza:

Vezi cum s-a descurcat ministrul Olguța Vasilescu în engleză, Discursul începe de la secunda 45:

Cine vorbește mai bine în engleză?

error: Content is protected !!