Update. Ucis de un milionar din Cluj pe trecerea de pietoni. „Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV – ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu …”

(Last Updated On: June 26, 2019)

Update. Noi detalii au ieșit la iveală în cazul tânărului omorât pe trecerea de pietoni. Șoferul este un milionar din Cluj.

Accidentul de pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca apare într-o înregistrare video care a fost făcută publică astăzi. În imagini se observă cum șoferul nu s-a asigurat și a demarat pur şi simplu cu mașina lovind în plin pietonul care traversa pe zebră. Șoferul are 49 de ani, iar pietonul avea 33 de ani.

Update. Ucis de un milionar din Cluj pe trecerea de pietoni. „Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu ...” 1

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și SMURD, dar din nefericire, viața tânărului nu a mai putut fi salvată.

La volan s-a aflat unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri clujeni, Daniel Dumitraș, patronul firmei Coratim, din curtea careia tocmai ieşea cand s-a petrecut totul.

”A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile era întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul.

După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță.

Pe tercerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV – ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el”, a precizat un anchetator, citat de stiridecluj.ro. , preluat de Digi 24.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Stire initiala
Moarte groaznică, marți, pentru un tânăr în Cluj. O mașină de teren s-a urcat pur și simplu pe el. Era pe trecere și șoferul spune că nu l-a văzut. A vrut să întoarcă pe trecerea de pietoni.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani se afla pe trecerea de pietoni, dar nu s-a mai putut feri din calea autoturismului. Potrivit primelor informaţii, şoferul a ieşit în grabă dintr-o parcare şi a virat la stânga, deşi în zona este linie continuă. Şi nu a mai putut evita impactul. Victima a fost lovită în plin şi a rămas captiva sub maşină. Salvatorii, chemaţi de urgenţă, au folosit pernele de înaltă presiune pentru a ridica vehiculul.

Reporter Stirile Pro tv: “A ieşit din parcare sau de unde?”
Bărbat: “Din parcare că era peste, nu s-o fi asigurat el s-a fi asigurat să nu lovească maşina şi nu a văzut că e cineva pe trecere. Maşina era pe perne, el era sub maşină.”
Update. Ucis de un milionar din Cluj pe trecerea de pietoni. „Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu ...” 2

Medicii ajunşi la fața locului l-au resuscitat pe pieton aproape o oră, dar eforturile depuse au fost în zadar.
Bărbat: “El de fapt a trecut peste pieton, care nu l-a văzut de stâlp, unghiul mort.”

Pentru a-l scoate de sub autoturism, pompierii au folosit pernele de înaltă presiune, anunță Adevărul. 

“Persoana accidentată a fost extrasă de sub autoturism de către echipajele de pompieri, folosind pernele de înaltă presiune, pentru a ridica autovehiculul de la sol.
Manevrele de resuscitare efectuate cca 50 de minute de echipajele SMURD și pompieri, din păcate, nu au readus semnalele vitale pentru bărbatul rănit în accident”, transmite ISU Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: „Conform reprezentantilor Ipj Cluj din primele informatii: Un bărbat de 49 de ani, din Cluj Napoca, la ieșire din parcarea unui imobil ar fi efectuat viraj la stanga, peste marcajul continuu, neacordând astfel prioritate de trecere unui bărbat, de 33 de ani, din Florești, care se afla în traversarea regulamentară a străzii. Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului 🙁 ”

Update. Ucis de un milionar din Cluj pe trecerea de pietoni. „Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu ...” 3
(foto: Pop Bogdan)

Update. Ucis de un milionar din Cluj pe trecerea de pietoni. „Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu ...” 4

Update. Ucis de un milionar din Cluj pe trecerea de pietoni. „Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu ...” 5

Update. Ucis de un milionar din Cluj pe trecerea de pietoni. „Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu ...” 6 Update. Ucis de un milionar din Cluj pe trecerea de pietoni. „Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu ...” 1

Vezi aici Video:

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.