(Last Updated On: June 16, 2019)

Emil Boc este în continuare unul dintre cei mai apreciați primari din România, iar acest lucru s-a văzut și la Sports Festival, acolo unde a fost aplaudat de peste 9.000 de oameni.

Primarul Clujului a schimbat câteva mingi la meciul demonstrativ de tenis din acest weekend cu tatăl Simonei Halep, Stere Halep.

Teodor Baconschi: „L-am văzut pe Emil Boc aplaudat de cetățenii Clujului, pe un teren de tenis... Ca prim ministru, apărea numai în costume sobre și era obsedat de legalitatea fiecărui act emis de guvern. Foarte muncitor. Chiar modest....Ne-am reîntâlnit întâmplător pe aeroportul Otopeni. Un domn nu prea înalt (!), deja albit, cu o valizuță pe rotile, concentrat asupra ecranului de telefon. Am avut o...” 1

 

Teodoro Baconschi a scris pe Facebook: „L-am văzut pe Emil Boc aplaudat de cetățenii Clujului, pe un teren de tenis… Ca prim ministru, apărea numai în costume sobre și era obsedat de legalitatea fiecărui act emis de guvern. Foarte muncitor. Chiar modest. Atent, bine crescut, delicat în relația cu oamenii. Nu se pricepea la dosarele de politică externă, dar nici nu avea pretenția contrară…

Am făcut parte din echipa lui într-o perioadă de sacrificiu, când ne-a lovit și pe noi – în plină figură – criza financiară globală (deși unii nu doar că nu o anticipaseră, dar diminuaseră, prin politicile lor populiste, capacitatea noastră de a produce anticorpi).

După aceea, dl Boc a recâștigat primăria Clujului și a reluat munca de modernizare a acestui oraș esențial: se vede, oriunde te duci!

Ne-am reîntâlnit întâmplător pe aeroportul Otopeni. Un domn nu prea înalt (!), deja albit, cu o valizuță pe rotile, concentrat asupra ecranului de telefon. Am avut o conversație foarte amicală, din care nu puteau lipsi amintirile, deci nota nostalgică.

Îl felicit pe edil, pe politician și pe omul Emil Boc pentru naturalețea, bunul simț și patriotismul cu care și-a îndeplinit feluritele mandate publice.”