(Foto) Primarul Emil Boc, „șofer” pe un autobuz cu hidrogen. „Transportul public electric de la Cluj – model de bune practici prezentat in cadrul Conferintei europene SET PLAN & ENVE “ Making the energy transition happen locally”; Am testat masina cu hidrogen si …”

Updated on iunie 13, 2019 Primarul Emil Boc a participat la Conferința europeană SET PLAN & ENVE “ Making the energy transition happen locally”, unde a avut ocazia de a testa o mașină cu hidrogen și un autobuz cu hidrogen.

Emil Boc a scris pe Facebook: „Transportul public electric de la Cluj – model de bune practici prezentat in cadrul Conferintei europene SET PLAN & ENVE “ Making the energy transition happen locally”; Am testat masina cu hidrogen si autobuzul cu hidrogen.

(Foto) Primarul Emil Boc, „șofer” pe un autobuz cu hidrogen. „Transportul public electric de la Cluj - model de bune practici prezentat in cadrul Conferintei europene SET PLAN & ENVE “ Making the energy transition happen locally”; Am testat masina cu hidrogen si ...” 1 (Foto) Primarul Emil Boc, „șofer” pe un autobuz cu hidrogen. „Transportul public electric de la Cluj - model de bune practici prezentat in cadrul Conferintei europene SET PLAN & ENVE “ Making the energy transition happen locally”; Am testat masina cu hidrogen si ...” 2 (Foto) Primarul Emil Boc, „șofer” pe un autobuz cu hidrogen. „Transportul public electric de la Cluj - model de bune practici prezentat in cadrul Conferintei europene SET PLAN & ENVE “ Making the energy transition happen locally”; Am testat masina cu hidrogen si ...” 3 (Foto) Primarul Emil Boc, „șofer” pe un autobuz cu hidrogen. „Transportul public electric de la Cluj - model de bune practici prezentat in cadrul Conferintei europene SET PLAN & ENVE “ Making the energy transition happen locally”; Am testat masina cu hidrogen si ...” 4 (Foto) Primarul Emil Boc, „șofer” pe un autobuz cu hidrogen. „Transportul public electric de la Cluj - model de bune practici prezentat in cadrul Conferintei europene SET PLAN & ENVE “ Making the energy transition happen locally”; Am testat masina cu hidrogen si ...” 5 (Foto) Primarul Emil Boc, „șofer” pe un autobuz cu hidrogen. „Transportul public electric de la Cluj - model de bune practici prezentat in cadrul Conferintei europene SET PLAN & ENVE “ Making the energy transition happen locally”; Am testat masina cu hidrogen si ...” 6

In cadrul Conferintei SET PLAN & ENVE organizata de catre Comitetul European al Regiunilor si Comisia Europeana, am avut placerea de a prezenta modelul Clujului de transport electric, dar si solutiile de smart city aplicate de catre orasul nostru in vederea cresterii calitatii vietii cetatenilor .

De asemenea, am avut ocazia de a testa noua tehnologie in materie de mobilitate si transport public: masina cu hidrogen si autobuzul cu hidrogen.

Aceasta tehnologie a viitorului va contribui decisiv la diminuarea poluarii in orasele noastre si la cresterea calitatii transportului public.”

error: Content is protected !!