Prima măsură luată de U” Cluj. Clubul condamnă și incidentele produse de fani la finalul meciului cu FC Hermannstadt, în care un jandarm a fost grav rănit

Updated on iunie 11, 2019 Oficialii clubului Universitatea Cluj au condamnat incidentele produse de fani la finalul meciului cu FC Hermannstadt.

Potrivit unui comunicat, preluat de liga2.prosport.ro, clubul se declară ferm împotriva acestor forme de exprimare a suporterilor şi a anunţat că a încheiat colaborarea cu persoana din club care a intervenit ”în mod nepermis” în incidente.

Prima măsură luată de U” Cluj. Clubul condamnă și incidentele produse de fani la finalul meciului cu FC Hermannstadt, în care un jandarm a fost grav rănit 1

”FC Universitatea Cluj regretă incidentele de la finalul partidei de baraj. Clubul se declară ferm împotriva oricăror forme de violenţă şi le doreşte celor care au avut de suferit, suporteri şi forţe de ordine, o recuperare rapidă.

În ultimii trei ani am întreţinut un dialog constant cu fanii, care au înţeles că formele de manifestare extremă dăunează imaginii clubului. Le mulţumim celor aproape 24.000 de spectatori care s-au aflat duminică pe Cluj Arena şi care, prin comportamentul lor, au demonstrat că pasiunea, decenţa şi bunul simţ prevalează în faţa oricăror comportamente care nu îşi au locul la o manifestare sportivă.

Vom susţine şi încuraja mereu afirmarea paşnică a iubirii faţă de „U” şi vom respinge întotdeauna violenţa ca mod de exprimare.

Niciodată – cu atât mai mult în an Centenar – FC Universitatea Cluj nu va abdica de la ideea care, de-a lungul deceniilor, a fost firul călăuzitor al tuturor celor care s-au identificat cu “U”: “Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi. Nu record, ci armonie, nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria naţiunii; nu speculă, ci jertfă” – (Iuliu Haţieganu, 1932).

FC Universitatea Cluj a luat deja măsuri împotriva celui care, nerespectând statutul de persoană implicată în organizarea partidei, a intervenit, în mod nepermis, în incidente. Persoana în cauză nu mai este, de astăzi, colaborator al clubului.

FC Universitatea Cluj îşi reafirmă angajamentul faţă de comunitatea clujeană şi valorile pe care le împărtăşim cu toţii: fidelitate, onoare, respect, tradiţie.

Haide “U”!”

error: Content is protected !!