(Foto) La Cluj când? Așa arată o zi de distracție la Aquapark Nymphaea, Oradea! Iar AquaParkul din Brașov aproape își dublează suprafața cu noi bazine și tobogane. E vară!!!

Updated on iunie 16, 2019 O altă vară fără Aqua Park în Cluj. La Oradea, din cauza numărului mare de doritori de bălăceală, Aquapark Nymphaea a renunțat la biletele de 3 ore, sunt valabile doar biletele de o zi și cele de după ora 17:00.
La Brașov, tot din cauza numărului mare de doritori de bălăceală, AquaParkul Paradisul Acvatic se extinde cu noi bazine și tobogane. Lucrările vor fi terminate în luna iulie.

Radio Cluj: „Așa arată o zi de distracție la Aquapark Nymphaea, Oradea! Incepe cu stat la coada, în căldură, unde cei cu bilete online ar trebui să aibă prioritate și se termina cu bălăceală pe măsură!”

(Foto) La Cluj când? Așa arată o zi de distracție la Aquapark Nymphaea, Oradea! Iar AquaParkul din Brașov aproape își dublează suprafața cu noi bazine și tobogane. E vară!!! 1 (Foto) La Cluj când? Așa arată o zi de distracție la Aquapark Nymphaea, Oradea! Iar AquaParkul din Brașov aproape își dublează suprafața cu noi bazine și tobogane. E vară!!! 2 (Foto) La Cluj când? Așa arată o zi de distracție la Aquapark Nymphaea, Oradea! Iar AquaParkul din Brașov aproape își dublează suprafața cu noi bazine și tobogane. E vară!!! 3

Aquapark Nymphaea Oradea: „Începând din 13 iunie și până la reluarea anului școlar, în 9 septembrie 2019, la Aquapark Nymphaea, biletele pentru 3 ore nu vor mai fi disponibile, ci doar bilete pentru întreaga zi și bilete de la ora 17, în limita stocului disponibil.

Având în vedere că avem locuri limitate la 2300, din care 1850 disponibile online, pentru acces garantat vă recomandăm achiziționarea biletelor online, anticipat, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopo…/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte și până în ziua anterioară, la ora 21.00.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!
Echipa Aquapark Nymphaea”

La Brașov, AquaParkul Paradisul Acvatic se extdinde. Noile bazine, tobogane, vestiare, chioșcuri, dar și alte amenajări se construiesc pe o suprafață de 4.570 de mp. Investiția este estimată la 1,5 milioane de euro.

(Foto) La Cluj când? Așa arată o zi de distracție la Aquapark Nymphaea, Oradea! Iar AquaParkul din Brașov aproape își dublează suprafața cu noi bazine și tobogane. E vară!!! 4 (Foto) La Cluj când? Așa arată o zi de distracție la Aquapark Nymphaea, Oradea! Iar AquaParkul din Brașov aproape își dublează suprafața cu noi bazine și tobogane. E vară!!! 5 (Foto) La Cluj când? Așa arată o zi de distracție la Aquapark Nymphaea, Oradea! Iar AquaParkul din Brașov aproape își dublează suprafața cu noi bazine și tobogane. E vară!!! 6

După cum a precizat omul de afaceri pentru bizbrașov.ro, lucrările ar urma să demareze la vară, iar durata de execuție prevăzută este de doi ani, însă acesta dorește ca întregul proiect să fie finalizat anul viitor.

„Vom face o zonă estivală, cu tobogane, un bazin cu valuri și alte amenajări. De asemenea, în partea din față a complexului vom amenaja și un centru comercial, care va fi oferit spre închiriere, unde se vor vinde alimente și nu numai, astfel ca persoanele care vin la Paradisul Acvatic să aibă oportunitatea ca la plecare săîși facă și cumpărăturile”, ne-a declarant Dumitru Ioan Puchianu, acționarul majoritar al companiei.

error: Content is protected !!