(Last Updated On: June 18, 2019)

Simona Halep s-a simțit extraordinar la Cluj, la Sports Festival. De la Cluj, Halep și Darren au plecat prin țară, la relaxare.

”Ne mai vedem, România. Am vizitat castelul lui Dracula, Podul Mincinoșilor, am mers cu motorul prin munți și ne-am pregătit pentru vânătoarea de iarnă. O experiență excepțională, într-o țară minunată. Mulțumesc, Simona, Cosmin, Teo și Alin pentru organizarea acestei excursii”, a scris Darren Cahill, pe contul său de Instagram, potrivit Digi Sport. 

(Foto) De la Cluj, Simona Halep și Darren Cahill au plecat în munți. Halep: „Acum ești sută la sută român. Îți mulțumesc că ai venit iarăși în România și pentru că ai fost cel mai bun. Sper că ți-a plăcut și ne...” 1 (Foto) De la Cluj, Simona Halep și Darren Cahill au plecat în munți. Halep: „Acum ești sută la sută român. Îți mulțumesc că ai venit iarăși în România și pentru că ai fost cel mai bun. Sper că ți-a plăcut și ne...” 2

Reacția Simonei Halep nu a întârziat să apară: ”Hahahaa.. cojocul îți mai lipsea. Acum ești sută la sută român. Îți mulțumesc că ai venit iarăși în România și pentru că ai fost cel mai bun. Sper că ți-a plăcut și ne poți vizita oricând vrei, ești mai mult decât binevenit”, a fost comentariul româncei.

Pe Facebook, Mirela Utiu a scris: „Dupa SportsFestivalul de la Cluj, Simona, Darren si echipa, s-au relaxat si si-au incarcat bateriile, pe crestele muntelui. Dupa o vizită la reședința lui Vlad Dracula, Podul Minciunilor, MotorBiking prin munți, au urcat pe Transfagarasan, au poposit si s-au infruptat din bucatele traditionale romanesti, oferite de bacita Marioara de la Stana Ştefanu.

(Foto) De la Cluj, Simona Halep și Darren Cahill au plecat în munți. Halep: „Acum ești sută la sută român. Îți mulțumesc că ai venit iarăși în România și pentru că ai fost cel mai bun. Sper că ți-a plăcut și ne...” 3 (Foto) De la Cluj, Simona Halep și Darren Cahill au plecat în munți. Halep: „Acum ești sută la sută român. Îți mulțumesc că ai venit iarăși în România și pentru că ai fost cel mai bun. Sper că ți-a plăcut și ne...” 4 (Foto) De la Cluj, Simona Halep și Darren Cahill au plecat în munți. Halep: „Acum ești sută la sută român. Îți mulțumesc că ai venit iarăși în România și pentru că ai fost cel mai bun. Sper că ți-a plăcut și ne...” 5 (Foto) De la Cluj, Simona Halep și Darren Cahill au plecat în munți. Halep: „Acum ești sută la sută român. Îți mulțumesc că ai venit iarăși în România și pentru că ai fost cel mai bun. Sper că ți-a plăcut și ne...” 6 (Foto) De la Cluj, Simona Halep și Darren Cahill au plecat în munți. Halep: „Acum ești sută la sută român. Îți mulțumesc că ai venit iarăși în România și pentru că ai fost cel mai bun. Sper că ți-a plăcut și ne...” 7 (Foto) De la Cluj, Simona Halep și Darren Cahill au plecat în munți. Halep: „Acum ești sută la sută român. Îți mulțumesc că ai venit iarăși în România și pentru că ai fost cel mai bun. Sper că ți-a plăcut și ne...” 8

Se vede ca le-a prins bine plimbarea, continuand cu voie buna si distractie, zilele de odihna, inaintea sezonul de iarba. 😉😊 🐑🐏🍜🍲🍞🍖🌲🌳🏡❤❤
Stâna Ştefanu este situată la 18 kilometri de Rânca şi la 10 kilometri de Obârşia Lotrului. Familia Barbu deține această stână, care oferă bunătăţi turiştilor ce-i calcă pragul.

Simona Halep a vizitat ieri zona unde Ion Țiriac obișnuiește să meargă o dată pe an să mănânce din bucatele preparate de Marioara Babu”.