Foto Cluj. Ferma Cojocna – USAMV Cluj-Napoca: „Singurul tractor românesc se numește TAGRO și este produs de IRUM Reghin. Ferma Cojocna a primit în probe tractorul TAGRO 102 și testăm cu mândrie un utilaj agricol exclusiv românesc. Mulțumim companiei…”

Updated on iunie 26, 2019 USAMV a primit un tractor românesc produs de IRUM Reghin.

Ferma Cojocna – USAMV Cluj-Napoca: „Singurul tractor românesc se numește TAGRO și este produs de IRUM Reghin. Lansarea pe piață a noului tractor a fost un succes, fiind extrem de așteptat de către fermierii români.
Foto Cluj. Ferma Cojocna - USAMV Cluj-Napoca: „Singurul tractor românesc se numește TAGRO și este produs de IRUM Reghin. Ferma Cojocna a primit în probe tractorul TAGRO 102 și testăm cu mândrie un utilaj agricol exclusiv românesc. Mulțumim companiei...” 1

Foto Cluj. Ferma Cojocna - USAMV Cluj-Napoca: „Singurul tractor românesc se numește TAGRO și este produs de IRUM Reghin. Ferma Cojocna a primit în probe tractorul TAGRO 102 și testăm cu mândrie un utilaj agricol exclusiv românesc. Mulțumim companiei...” 2

Foto Cluj. Ferma Cojocna - USAMV Cluj-Napoca: „Singurul tractor românesc se numește TAGRO și este produs de IRUM Reghin. Ferma Cojocna a primit în probe tractorul TAGRO 102 și testăm cu mândrie un utilaj agricol exclusiv românesc. Mulțumim companiei...” 3

Ferma Cojocna a primit în probe tractorul TAGRO 102 și testăm cu mândrie un utilaj agricol exclusiv românesc.
Mulțumim companiei IRUM pentru că au readus la viață industria tractoarelor românești și că au ales USAMV CLUJ-NAPOCA pentru colaborare”.

TAGRO este un tractor compact, ușor manevrabil, cu transmisie mecanică, confortabil și ușor de întreținut.
Motorul de pe TAGRO este o unitate FPT (Fiat Power Train) model F5 de 95 CP, diesel, cu 4 cilindrii in linie, sistem de injectie common rail, cu turbocompresor si intercooler, iar norma de poluare este stagiu IV final.
Utilajul se încadrează în clasa de putere 80-110 CP și dispune de o transmisie mecanica cu 12 viteze si inversor, cu posibilitate de cuplare 4 x4, directie hidrostatica și sistem de frânare cu discuri multiple.

error: Content is protected !!