Foto Cluj. Andreea Burlacu: „Mai, au clujenii ăștia niște restaurante si pub-uri de leșini….sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România …”

Updated on iunie 3, 2019 Restaurantele si pub-urile din Cluj au fost apreciate pe durata TIFF-ului.

Andreea Burlacu, București: „Mai, au clujenii astia niste restaurante si pub-uri de lesini.

După ce am început ziua la Charlie, un loc in care am mai băut cu niște prieteni buni acum 1 an când eram aici pentru o plantare, acum sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România asortata cu o cuba libre f. aromata. I ♥️ Cluj! #Tiff18”
Foto Cluj. Andreea Burlacu: „Mai, au clujenii ăștia niște restaurante si pub-uri de leșini....sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România ...” 1

Foto Cluj. Andreea Burlacu: „Mai, au clujenii ăștia niște restaurante si pub-uri de leșini....sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România ...” 2

Nuka Bistro: „În piata Unirii, pana sa ajungi la miez, treci de 5 localuri si cateva terase. Apoi te opresti in fata unui loc cu usile mari larg deschise, ce varsa afara un vals electric incalzit intr-o lumina primitoare si aurie.

Foto Cluj. Andreea Burlacu: „Mai, au clujenii ăștia niște restaurante si pub-uri de leșini....sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România ...” 3 Foto Cluj. Andreea Burlacu: „Mai, au clujenii ăștia niște restaurante si pub-uri de leșini....sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România ...” 4 Foto Cluj. Andreea Burlacu: „Mai, au clujenii ăștia niște restaurante si pub-uri de leșini....sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România ...” 5 Foto Cluj. Andreea Burlacu: „Mai, au clujenii ăștia niște restaurante si pub-uri de leșini....sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România ...” 6 Foto Cluj. Andreea Burlacu: „Mai, au clujenii ăștia niște restaurante si pub-uri de leșini....sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România ...” 7

Nuka Bistro isi pune mana pe inima si inima pe masa: aici esti primit cu prietenie si gasesti intotdeauna un motiv sa stai mai mult decat ti-ai propus. Poate vrei sa citesti din cartile expuse, vei fi tentat de cea mai intaritoare cafea din oras, de un rose nobil, prezentat impecabil langa o farfurie cu ceva ce n-ai mai gustat din copilarie, vei visa langa o portie de lapte de pasare sau te vei imprieteni cu cineva de-al casei”.

Ana Maria Sandu: „Primul lucru pe care l-am făcut, cînd m-am trezit, a fost să deschid The Chemical Brothers, “Got To Keep On”, cu clipul/dansul hipnotic, regizat de Gondry, cu care rămăsesem de ieri în cap.
Foto Cluj. Andreea Burlacu: „Mai, au clujenii ăștia niște restaurante si pub-uri de leșini....sunt la Nuka Bistro unde mănânc cea mai bună paella din România ...” 8

Dintre lucururile care nu se schimbă la Cluj: vărzăria, cu aerul ei optzecist, irezistibil. Și mirosul de pateuri, abia scoase din cuptor, de pe străzi.

PS. Anca Maco mi-a făcut poză la panou. TIFF Unlimited e platforma care se lansează în curînd și care ne va aduce o bucată din TIFF acasă :)”

error: Content is protected !!