Ar fi bine? Emanuel: „Domnule Emil Boc, nu putem avea si noi la Cluj un ecran gigant in Piața Unirii, unde sa putem vedea semifinala România – Germania de la Euro U21? Cred ca băieții ăștia merita sa …”

Updated on iunie 25, 2019 ‎Naționala de Tineret a României a reușit o calificare istorică în semifinalele Campionatului European. Un clujean îl roagă pe primarul Emil Boc să instaleze un ecran gigant în Piața Unirii pentru a se viziona semifinala cu Germania.

Pe Facebook, Emanuel Petrus‎: „Domnule Emil Boc cu respect va spun ca ați făcut o mulțime de lucruri bune pentru Cluj-Napoca, dar va rog, mai faceți încă unul: nu putem avea si noi la Cluj un ecran gigant in Piața Unirii, unde sa putem vedea semifinala România – Germania de la Euro U21?

Ar fi bine? Emanuel: „Domnule Emil Boc, nu putem avea si noi la Cluj un ecran gigant in Piața Unirii, unde sa putem vedea semifinala România - Germania de la Euro U21? Cred ca băieții ăștia merita sa ...” 1

Cred ca băieții ăștia merita sa ne bucuram pentru ei in strada, sa-i susținem, sa strigam pentru ei, pentru România, pentru ca ne-au făcut sa ne bucuram din nou pentru echipa națională. #EuroU21 #PiataUnirii #RomaniaGermania”

Potrivit FRF, Semifinale 27 iunie: Germania – ROMÂNIA (19:00, TVR 1, TVR HD), Spania – Franța (22:00, TVR 1, TVR HD)
Finala
30 iunie (21:45, TVR 1, TVR HD)

error: Content is protected !!