Cluj. Veste bună, de sâmbătă. Primarul Emil Boc: „„Extindem banda dedicată pentru autobuze din Gheorgheni. Astăzi este de la Septimiu Albini până la Cipariu, de mâine, de sâmbăta, va fi …”

Updated on iunie 14, 2019 Primarul Emil Boc a anunțat vineri că va fi extinsă banda pentru autobuze din Gheorgheni.

Emil Boc, în direct la Ziua de Cluj. „Extindem banda dedicată pentru autobuze din Gheorgheni. Astăzi este de la Septimiu Albini până la Cipariu, de mâine, de sâmbăta, va fi întreaga porțiune de la Interservisan până pe Memorandumului. Se mai extinde cu 680 de metri.
Cluj. Veste bună, de sâmbătă. Primarul Emil Boc: „„Extindem banda dedicată pentru autobuze din Gheorgheni. Astăzi este de la Septimiu Albini până la Cipariu, de mâine, de sâmbăta, va fi ...” 1

În total vom avea bandă dedicată de aproape 3 kilometri de la Interservisan din Gheorgheni până la strada Memorandumului. Cu alte cuvinte, autobuzul va ajunge într-un ritm foarte rapid iar oamenii vor economisi timp.

Vor fi, spun eu, mai puține mașini în trafic pentru că vor vedea că se circulă mai bine cu autobuzul decât cu mașina. Acolo vor circula autobuze electrice.

Când se va finaliza procesul de extindere a Căii Mănăștur, am trecut la expropieri, voi impune una din soluții: benzi reversibile ori interval orar pentru bandă dedicată”.

error: Content is protected !!