Cluj. Superba Daniela Hantuchova vs Simona Halep la Sports Festival

Updated on iunie 13, 2019 Daniela Hantuchova va juca un meci demonstrativ cu Simona Halep în cadrul Sports Festival. Slovaca o inlocuiește astfel pe sportiva italiană Flavia Pennetta, care s-a accidentat la un antrenament înaintea sosirii la Cluj-Napoca.

Meciul demonstrativ de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchová are loc în 15 iunie, de la ora 17.30, la BT Arena.

Cluj. Superba Daniela Hantuchova vs Simona Halep la Sports Festival 1

În sală se va afla şi australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep. Antrenorul va susţine un masterclass, ”The art of coaching”, sâmbătă, iar accesul se va face doar pe bază de invitaţie, informează telekomsport.ro.

Peste 30 de sporturi vor fi reprezentate în competiţii la finalul săptămânii la Cluj-Napoca, unde organizatorii Sports Festival se aşteaptă la un aflux numeros de public.

Cluj. Superba Daniela Hantuchova vs Simona Halep la Sports Festival 2 Cluj. Superba Daniela Hantuchova vs Simona Halep la Sports Festival 3

Evenimentul central al manifestărilor este întâlnirea demonstrativă de tenis, cu două meciuri de simplu şi unul de dublu, care îi vor avea protagonişti pe Simona Halep – Marius Copil, respectiv pe Daniela Hantuchova – Fabio Fognini. Cei patru sportivi vor participa şi la o conferinţă de presă comună, programată cu o zi înainte, vineri, la BT Arena.

error: Content is protected !!