Cluj. Șofer de autobuz CTP lăudat pentru modul cum întâmpină/ajută pe turiștii străini. Claudiu Salanta: „Unii erau din Spania, alții din Asia și probabil se aflau pentru prima data la Cluj.M-a impresionat gestul de…”

Updated on iunie 23, 2019 Un șofer de autobuz de la CTP este lăudat pentru modul cum întâmpină/ajută turiștii străini.

Pe Facebook, Claudiu Salanta, Arhitect la Consiliul Judetean Cluj, a scris: „Respect stimate domn! Ieri am avut plăcerea de a observa ospitalitatea ardelenească în cea mai frumoasă formă a sa. Mă apropiam de stația de autobuz de lângă Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj când am văzut șoferul troleibuzului 5 coborând și întâmpinând viitorii călători.

Cluj. Șofer de autobuz CTP lăudat pentru modul cum întâmpină/ajută pe turiștii străini. Claudiu Salanta: „Unii erau din Spania, alții din Asia și probabil se aflau pentru prima data la Cluj.M-a impresionat gestul de...” 1

După, a stat cu fiecare să îi ajute să-și cumpere biletele și i-a îndrumat unde să coboare și ce autobuze să ia în continuare pentru a ajunge la destinația dorită. Unii erau din Spania, alții din Asia și probabil se aflau pentru prima data la Cluj.

M-a impresionat gestul de bunătate al acestui suflet frumos de om și cred că gestul său a umplut de însemnătate expresia “ardelenii sunt primitori” și m-a făcut mândru să stau în acest oraș minunat.

Jos pălăria în fața dvs. Stimate domn!”

error: Content is protected !!