(Last Updated On: June 17, 2019)

Clujul s-a făcut remarcat în weekendul care a trecut datorită organizării excepționale a Sport Festival, cu Simona Halep în prim plan.

„Faptul că am reuşit să îl aducem pe Darren a fost ceva enorm, la cât de popular este el acum. Am pus domeniul de business, alături de cel de sport, pentru că nu în fiecare zi te poţi întâlni cu asta. Şi oamenii de afaceri sunt interesaţi să afle ceva de la nişte sportivi foarte mari”, a declarat pentru Pro Sport Patrick Ciorcilă, unul dintre fondatorii proiectului care îşi propune promovarea unui stil de viaţă sănătos, dar şi apropierea cât mai mult a oamenilor de fenomenul sportiv.

Cluj. Razvan Mitroi: „ Să vezi o sală de 8 mii de oameni aclamându-l pe primar să coboare în teren cu Halep, hmm..., e ceva. Bravo....Toate le ies mișto. Și Untold, și TIFF, acum și Sports Festival...” 1

Jurnalistul Razvan Mitroi: „E un quelque chose acolo la Cluj. Toate le ies mișto. Și Untold, și TIFF, acum și Sports Festival. Sunt oameni creativi, inimoși și au cultura comunității.

Știu să se bucure, să dăruiască. Și, ca mai pe nicăieri, e o chimie și cu Primăria. Să vezi o sală de 8 mii de oameni aclamându-l pe primar să coboare în teren cu Halep, hmm…, e ceva. Bravo #sportsfestival”