Cluj. Radu: „Emil Boc a fost pentru o scurtă perioadă prim-ministrul României. Rar am văzut ca cineva să coaguleze atâta ură, în media și printre oamenii obișnuiți …În schimb îmi erau elogiate personaje care mai apoi au devastat finanțele publice evitând pușcăria (ma rog, nu chiar toți…) cu prețul siluirii justiției.  Concluzia mea e că …”

Updated on iunie 23, 2019 Foarte mulți români îl compară acum pe Emil Boc cu premierii care i-au urmat. Mult mai slabi ca el, în frunte cu Viorica Dăncilă, care deabia citrește de pe foi în limba română.

Pe Facebook, Radu Marin a scris: „Dl. Emil Boc este în primul rând un politician versat care știe să-și construiască o imagine de bun gestionar al treburilor publice. Dar este în același timp personajul care a adus Clujului faima unei municipalități de succes, bine gospodărite și în care pare că se încearcă să se utilizeze banii publici pentru destinația lor normala.

Cluj. Radu: „Emil Boc a fost pentru o scurtă perioadă prim-ministrul României. Rar am văzut ca cineva să coaguleze atâta ură, în media și printre oamenii obișnuiți ...În schimb îmi erau elogiate personaje care mai apoi au devastat finanțele publice evitând pușcăria (ma rog, nu chiar toți...) cu prețul siluirii justiției.  Concluzia mea e că ...” 1

În perioada crizei de la sfârșitul deceniului trecut dl. Emil Boc a fost pentru o scurtă perioadă prim-ministrul României. Rar am văzut ca cineva să coaguleze atâta ură, în media și printre oamenii obișnuiți, chiar și printre cunoscuții mei, oameni altfel temperați. Încercând să aflu mai precis ce i se reproșa mi-am atras adversitatea unor persoane pe care de altfel le apreciez și cărora le ofer în continuare toată considerația mea. În schimb îmi erau elogiate personaje care mai apoi au devastat finantele publice evitând pușcăria (ma rog, nu chiar toți…) cu prețul siluirii justiției.

Concluzia mea e că, pe lângă nenumărate calități, romanii mai au și mici defecte. Cum ar fi lipsa de intuiție politică”.

La 15 decembrie 2008, în urma alegerilor legislative din 30 noiembrie 2008 și a retragerii lui Teodor Stolojan, candidatul desemnat inițial de președintele Traian Băsescu, acesta din urmă l-a desemnat pe Emil Boc drept nou candidat pentru funcția de prim-ministru al României.[6] A fost validat prin votul Parlamentului la 22 decembrie 2008.

În urma desemnării ca prim-ministru a format Guvernul Boc, care a primit votul de învestitură al Parlamentului și a depus jurământul în fața președintelui Traian Băsescu în 22 decembrie 2008. Guvernul condus de acesta a preluat o situație economică dificilă, pe fundalul unei crize economice.

error: Content is protected !!